Părinții Alexandrei Măceșanu, una dintre fetele răpite și sechestrate de Gheorghe Dincă, încă mai speră că Alexandra se va întoarce întreagă acasă, deși autoritățile susțin că fata a fost omorâtă de ”monstrul din Caracal”. Încercând să se agațe de orice informație care le-ar alimenta nădejdea într-o minune, tatăl și mama ALexandrei au trebuit însă să pregătească și locul de veci al familiei, pentru varianta cea mai neagră posibilă.  

Citeste si: Imagini cutremurătoare de la mormântul fetei din Gura Șuții ucisă de pedofilul olandez! Adriana este vegheată de îngeri și păpuși FOTO EXCLUSIV

Încă de anul trecut, la mormântul familiei din satul Dobrosloveni (județul Olt) au apărut două cripte noi, făcute de Ioan Măceșanu, tatăl Alexandrei. Cum acolo își doarme somnul de veci și bunica paternă a fetei, Niculina, la mormânt a apărut și fotografia femeii decedate în iulie 2018, lângă care rudele au aprins o lumânare de Sărbători.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

Recent, însă, probabil din cauza faptului că ridicarea criptelor s-a făcut repede și în condiții de vreme rea, cimentul neapucând să facă o ”priză” standard, plafonul unei cripte s-a crăpat, urmând să fie reparat cât mai curând. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si