După ce și-a împușcat soția la salonul de înfrumusețare din Ruse, românul s-a sinucis. La câteva zile de la groaznicul atac de la Ruse, ies la suprafața noi detalii despre românul sinucigaș. Ce s-a aflat despre Alin Marius?

Locul unde și-a împușcat soția îi aparține

Noi detalii incendiare ies la iveală în cazul românului care și-a împușcat soția, la Ruse. Se pare că salonul de înfrumusețare în care a încercat să își asasineze partenera de viață, îi aparține bărbatului sinucigaș. 

salon noaptea cu politist in fata

Salonul unde și-a împușcat românul soția

[Sursa foto: Stirile Kanal D]

Românul de 46 de ani deținea cheile salonului de înfrumusețare unde soția sa, Yanitsa Nikolova, în vârstă de 39 de ani, muncea. După ce a împușcat-o, cu un singur foc, bărbatul a încuiat ușa proprietății și a fugit. La câteva ore de la tentativa de omor care a zguduit orașul Ruse, românul a fost găsit fără suflare în propria mașină.

scaun salon de infrumusetare

Românul și-a împușcat soția în salonul de înfrumusețare pe care îl deținea

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

Din fericire, Yanitsa Nikolova nu a murit. Cea care a alertat autoritățile se pare că a fost mama victimei, care se temea pentru viața fiicei sale. Femeia se pare că a auzit, prin telefon, țipetele românului, dat și pe ale Yanitsei. Soția românului a fost găsită în stare foarte gravă de rudele sale, care au fost nevoite să spargă geamurile pentru a îi oferi ajutor.  

La Ruse, Yanitsa Nikolava este cunoscută drept "Regina unghilor".

Femeie este așteptată acasă de 2 copii, care au rămas orfani de tată.

Citește și: Cine este femeia împușcată de soțul român într-un coafor din Ruse? Yanitsa este celebră și extrem de apreciată pentru meseria ei

yanitsa nikolava la salon

Yanitsa Nikolava, mabnichiurista împușcată de soț

[Sursa foto: Facebook]

Cine este Alin Marius, românul care și-a împușcat soția, apoi s-a sinucis? 

Alin Marius, în vârstă de 46 de ani, s-a sinucis după ce a încercat să își omoare soția.

La câteva ore de la tragedia care a zguduit orașul Ruse, românul a fost găsit în propria mașină, fără suflare. 

Yanitsa nikolava in salopeta verde

Yanitsa Nikolava

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Culiță Sterp a apelat de urgență la mama Geta! Cu ce bunătăți s-a dus femeia la fiul său: „Mamă, adu-mi ceva de mâncare că nu mai pot de foame și n-am timp să mă mai duc să mănânc.”- kfetele.ro

Citeste si: Crima din Sibiu! Tânărul de 24 de ani şi-a recunoscut fapta. Motivul pentru care şi-a ucis iubita cu sânge rece. Victima i-ar fi salvat în trecut viața agresorului- radioimpuls.ro

Potrivit primelor informații oferite de autorități, românul și-a împușcat soția ca urmare a unei crize de gelozie. Relația celor doi, spun apropiații Yanitsei, era instabilă, iar mama victimei s-ar fi temut pentru viața fiicei sale.

Alin Marius este cunoscut pentru antecedente penale. În anul 2009 a fost condamnat definitiv pentru trafic de persoane vii. După primirea sentinței, bărbatul a fugit de autorități. A fost prins și încarcerat în anul 2019 pentru a-și executa pedeapsa de 6 ani de închisoare. În anul 2021, însă, a fost eliberat, potrivit antena3.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si