Medicii italieni au facut anuntul! Marian Rosca, romanul aflat in coma in urma tragediei din Genova a murit!

Romanul ranit in urma prabusirii viaductului Morandi, la Genova, si aflat in coma profunda a murit. El este al doilea roman decedat, primul deces fiind anuntat la putin timp dupa accident.

sâmbătă 18 august 2018 , 19:40

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

"Cetateanul roman ranit in urma prabusirii viaductului Morandi a incetat din viata in cursul acestei zile. Decesul a fost notificat de catre medici, atat familiei, cat si reprezentantilor Consulatului General al Romaniei la Torino aflati la spital", anunta MAE sambata.

Reprezentantii echipei consulare sunt in contact cu familia cetateanului roman si acorda asistenta consulara necesara in astfel de situatii, inclusiv prin eliberarea documentelor necesare repatrierii trupului neinsufletit si a certificatului de deces.

Ministerul Afacerilor Externe transmite sincere condoleante familiei indurerate.
Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a transmis miercuri seara ca romanul despre care anuntase cu o zi in urma ca se afla printre persoanele decedate in urma prabusirii unei portiuni din viaductul Morandi, in apropiere de Genova, este in viata, fiind internat in coma profunda. Potrivit ministerului, eroarea a fost descoperita dupa ce familia romanului a constatat ca trupul neinsufletit pe care trebuia sa-l identifice nu era al cetateanului in cauza.

O portiune lunga a Podului Morandi de pe autostrada A10, care asigura o legatura intre Italia si Franta, s-a surpat marti, la Genova, in timpul unei furtuni, iar zeci de vehicule au cazut in gol de la peste 50 de metri inaltime. Cel mai recent bilant arata ca 41 de oameni au murit, iar printre acestia se afla si un cetatean roman.

 

Te-ar putea interesa si

Setări confidențialitate