"De la porci am ajuns la un peste, erau porcii unul langa altul, acum un peste. Mese, lautari nu mai sunt."
Romii recunosc ca nu mai reusesc sa castige mult, ca pe vremuri, dar se tem si de autoritati, asa ca au renuntat la spectacolul banilor aruncati in toate partile.
Petrecaret, la masa: "Nu mai merge nici Spania, nici Anglia, nici ciordeala nu mai merge, cat mai mergea ciordeala mai faceam si noi ceva.
Cum te prind astia te ia. Inainte aruncam si noi cu banii, acum cum sa mai arunci ca cum te prinde astia e belea mare. Uite, astia sunt banii."
"Multi au probleme, altii e plecati pe afara si tot asa. Nu mai e aur, masini. Sunt, dar nu mai vor sa arate ca ANAF-ul e cu ochii pe ei, le e frica, foarte, foarte frica."
"Anul asta sigur e mai multa saracie, dar multumim lui Dumnezeu ca suntem bine, sanatosi" au spus romi de la Costesti, conform stirilor Pro Tv.

"De la porci am ajuns la un peste, erau porcii unul langa altul, acum un peste. Mese, lautari nu mai sunt." Romii recunosc ca nu mai reusesc sa castige mult, ca pe vremuri, dar se tem si de autoritati, asa ca au renuntat la spectacolul banilor aruncati in toate partile. "Nu mai merge nici Spania, nici Anglia, nici ciordeala nu mai merge, cat mai mergea ciordeala mai faceam si noi ceva.

Cum te prind astia te ia. Inainte aruncam si noi cu banii, acum cum sa mai arunci ca cum te prinde astia e belea mare. Uite, astia sunt banii."

"Multi au probleme, altii e plecati pe afara si tot asa. Nu mai e aur, masini. Sunt, dar nu mai vor sa arate ca ANAF-ul e cu ochii pe ei, le e frica, foarte, foarte frica. Anul asta sigur e mai multa saracie, dar multumim lui Dumnezeu ca suntem bine, sanatosi" au spus romi de la Costesti, conform stirilor Pro Tv.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si