"De la porci am ajuns la un peste, erau porcii unul langa altul, acum un peste. Mese, lautari nu mai sunt."
Romii recunosc ca nu mai reusesc sa castige mult, ca pe vremuri, dar se tem si de autoritati, asa ca au renuntat la spectacolul banilor aruncati in toate partile.
Petrecaret, la masa: "Nu mai merge nici Spania, nici Anglia, nici ciordeala nu mai merge, cat mai mergea ciordeala mai faceam si noi ceva.
Cum te prind astia te ia. Inainte aruncam si noi cu banii, acum cum sa mai arunci ca cum te prinde astia e belea mare. Uite, astia sunt banii."
"Multi au probleme, altii e plecati pe afara si tot asa. Nu mai e aur, masini. Sunt, dar nu mai vor sa arate ca ANAF-ul e cu ochii pe ei, le e frica, foarte, foarte frica."
"Anul asta sigur e mai multa saracie, dar multumim lui Dumnezeu ca suntem bine, sanatosi" au spus romi de la Costesti, conform stirilor Pro Tv.

"De la porci am ajuns la un peste, erau porcii unul langa altul, acum un peste. Mese, lautari nu mai sunt." Romii recunosc ca nu mai reusesc sa castige mult, ca pe vremuri, dar se tem si de autoritati, asa ca au renuntat la spectacolul banilor aruncati in toate partile. "Nu mai merge nici Spania, nici Anglia, nici ciordeala nu mai merge, cat mai mergea ciordeala mai faceam si noi ceva.

Cum te prind astia te ia. Inainte aruncam si noi cu banii, acum cum sa mai arunci ca cum te prinde astia e belea mare. Uite, astia sunt banii."

"Multi au probleme, altii e plecati pe afara si tot asa. Nu mai e aur, masini. Sunt, dar nu mai vor sa arate ca ANAF-ul e cu ochii pe ei, le e frica, foarte, foarte frica. Anul asta sigur e mai multa saracie, dar multumim lui Dumnezeu ca suntem bine, sanatosi" au spus romi de la Costesti, conform stirilor Pro Tv.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si