În imaginile postate pe internet se vede cum femeia îmbrăcată în uniformă de spital încarcă varza dintr-o mașină parcată chiar în fața unității medicale, pe timp de noapte.

Asistenta își umplea portbagajul cu varză în fața spitalului

Imaginile au ajuns și in atenția conducerii spitalului, care va întruni mâine o comisie de cercetare disciplinară.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

Citește și: Bărbatul care le-a răpit şi abuzat pe cele două fetițe din Vama Buzăului fusese eliberat din închisoare în baza recursului compensatoriu

Managerul Spitalului Județean de Urgență a dispus începerea unor verificări, iar luni, va fi constituită o comisie de cercetare disciplinară.

Comisia va decide ce se va întâmpla cu asistenta

„În ultimii ani, la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu s-au făcut investiții majore în aparatură, mai multe secții au fost modernizate, totul pentru ca pacienții, dar și angajații unității, să beneficieze de condiții mult mai bune.

Citește și: Zece sirieni care se ascundeau într-un microbuz au fost depistați de poliţişti, când încercau să intre ilegal în România

Atitudinea unor asemenea angajați, precum doamna din filmare, nu este acceptată și aduce grave prejudicii de imagine unității medicale. Voi constitui o comisie de cercetare disciplinară, căci aceste fapte nu pot rămâne nesancționate. Probabil, dacă se întâmpla așa ceva în sistemul privat, persoana în cauză avea deja desfăcut contractul de muncă.

În sistemul de stat, legislația nu este atât de permisibilă, trebuie constituite aceste comisii de cercetare disciplinară care să stabilească gravitatea faptei în funcție de care se vor aplica sancțiuni”, a declarat Dumitru Vienescu, managerul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si