Potrivit presei din Italia, Papa Francisc a fost tratat pentru bronșită. Suveranul pontif a salutat mulțimea înainte de a pleca spre Vatican.

Papa Francisc a fost externat în această dimineață

Suveranul pontif se simte mai bine, ba chiar a și glumit cu oamenii și cu jurnaliștii strânși la porțile spitalului Gemelli din Roma.

Citește și: VIDEO- Papa Francisc a ajuns de urgență la spital. Acesta are probleme cardiace și respiratorii

Papa Francisc a spus: ”Sunt încă în viață”, spre amuzamentul celor prezenți. Acesta a salutat mulțimea și a plecat spre Vatican.

Papa Francisc a fost internat de urgență la spitalul Gemelli din Roma

Papa Francisc se află în aceste momente internat la spitalul Gemelli din Roma. Acesta a fost transportat la spital cu o ambulanță în această după-amiază, miercuri, 29 martie. Suveranul Pontif a suferit probleme cardiace și respiratorii la sfârșitul dimineții și a fost dus la secția de cardiologie pentru verificări de siguranță.

Citește și: VIDEO- Imagini trucate cu Papa Francisc îmbrăcat într-o geacă din fâș

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Mama tinerei moarte în accidentul de la Codăești a cedat! Aștepta să își vadă fiica în rochie de mireasă, dar Ionela s-a întors acasă în sicriu- wowbiz.ro

Momentan, aceasta boală este considerată “nu îngrijorătoare“.

La Vatican, cu toate că nu este oficial, se presupune că toate audiențele programate joi și vineri au fost anulate, sau mai degrabă că s-a făcut loc în agendă pentru ca verificările să continue atât timp cât este necesar. Înainte de a fi transportat la Gemelli, Suveranul Pontif și-a anulat o întâlnire pentru înregistrarea unui interviu televizat, potrivit Corriere.

Suveranul Pontif a ajuns de urgență la spital cu probleme cardiace și respiratorii

Papa va rămâne cu siguranță internat, iar personalul și oamenii de securitate au fost alertați să petreacă noaptea la policlinică. O spitalizare de lungă durată nu a fost cu siguranță planificată, totul având loc în ajunul Duminicii Floriilor și a sărbătorilor din Săptămâna Mare, cea mai importantă perioadă a anului.

Citește și: Papa Francisc, 10 ani de pontificat. Date cheie din biografia sa

Primul comunicat al Sfântului Scaun, care a fost emis în această după-amiază, precizează.  "controale programate anterior".

Citeste si: Tavi Colen, momentele cumplite prin care a trecut după pierderea mamei sale. Amintirile de neprețuit și lecțiile învățate de la familie. „Cred că părinții mei nu și-ar dori ca noi să suferim”- kfetele.ro

Citeste si: Tavi Colen, despre relația cu Gabriela Cristea: “Asta e nouă”- radioimpuls.ro

Papa Francisc fusese deja internat la spitalul Gemelli în anul 2021, dar atunci comunicatul Vaticanului a vorbit imediat despre o “intervenție programată“ extirparea unei părți din colon pentru stenoză diverticulară: atunci a fost internat timp de unsprezece zile.

Citește și: Aniversarea Papei Francisc: Suveranul împlineşte 10 ani de pontificat

În urmă cu puțin timp, vorbind la televiziunea elvețiană, Papa Francisc, în vârstă de 86 de ani, a mărturisit că se simte bine, chestionat despre starea sa de sănătate după zece ani de pontificat: “Sunt bătrân.

Am mai puțină rezistență fizică, accidentarea la genunchi a fost o umilință fizică, deși acum se vindecă bine“.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si