Promoția de iarnă Provident îți oferă acum credit IFN cu cea mai mică rată!

In viata, planurile tale pot diferi de la o perioada la alta. Important este ca, indiferent de situatia in care te afli si intentiile pe care le ai, sa poti beneficia de un mic sprijin financiar la momentul oportun. Pentru acest lucru, exista Provident Financial Romania – care se gandeste mereu la tine si la cum sa te ajute sa-ti duci planurile la bun sfarsit intr-un mod cat mai facil, cu ajutorul unui credit IFN.

Author: Razvan Ilie vineri 05 februarie 2021 , 18:34

provident financial
Vezi mai jos in ce consta promotia de iarna Provident – credit IFN cu rate fixe saptamanale
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Astfel, fie ca planuiesti renovarea locuintei in noul an sau intentionezi sa investesti mai mult in educatia copilului, in starea ta de sanatate sau a celor dragi, ori in propria formare si perfectionare profesionala, impreuna cu Provident poti rezolva mai usor orice ti-ai propus. Cu ajutorul unui credit IFN promotional, totul devine mai simplu si realizabil.

Un astfel de imprumut, aferent promotiei de iarna lansate recent de Provident, accesat pe termen mediu si cu valori cuprinse intre 1.000 de lei si 3.000 de lei, poate fi solutia ideala daca ai nevoie de suplimentarea bugetului alocat nevoilor personale. In cazul in care nu dispui de toti banii necesari pentru a-ti duce la capat planurile, acum poti beneficia de ajutorul necesar, constand intr-un credit nebancar special.

Inca de la inceputul anului, Provident Financial Romania te sustine sa-ti implinesti planurile cu incredere si bucurie: „Credem ca planurile tale sunt cele mai importante, de aceea iti oferim cel mai bun imprumut Provident la inceput de an. Fie ca vorbim de familie sau de zona personala, imprumutul promotional Provident iti ofera cea mai mica rata, de la doar 19 lei/saptamana.”

Iata, asadar, in ce consta promotia de iarna Provident – credit IFN cu rate fixe saptamanale:

            ✔ Sume intre 1.000 de lei si 3.000 de lei;

            ✔ Rate fixe de la doar 19 lei pe saptamana;

            ✔ Termen de 62 de saptamani;

            ✔ Comision de analiza dosar redus la jumatate, doar 60 de lei;

            ✔ Serviciu optional si auxiliar de gestionare la domiciliu a imprumutului redus la jumatatate, numai 10 lei/saptamana.

Creditul promotional este valabil in concordanta cu urmatoarele conditii de eligibilitate:

     ✔ Rata dobanzii, 18.8%: clientul dispune de venitul inregistrat la ANAF sau este pensionar si are istoric in Biroul de Credit;

      ✔ Rata dobanzii, 33.8%: toti ceilalti clienti.

Conditiile minime de acordare a unui credit IFN Provident raman neschimbate:

            ✔ persoana cu cetatenie romana, care a implinit varsta de 18 ani;

            ✔ venit fix minim de 300 de lei/luna, dovedibil;

            ✔ adresa de domiciliu/resedinta pe teritoriul Romaniei;

            ✔ un numar de telefon valabil.

Pentru a consulta integral regulamentul campaniei, precum si pentru mai multe detalii privind costurile promotiei, acceseaza aceasta pagina din cadrul site-ului Provident.ro. Promotia de iarna se desfasoara in perioada 19.01.2021- 22.02.2021 si se adreseaza in special tuturor romanilor cu venituri mici si medii.

Provident Financial Romania este o institutie financiara nebancara – IFN – care, conform Legii nr. 93/2009, desfasoara activitati de creditare cu titlu profesional. De la infiintarea sa, din 2006 si pana in prezent, compania a ajutat peste 1 milion de clienti unici in Romania, acordandu-le un credit IFN.

Pentru a solicita un astfel de imprumut, suna la unul dintre numerele cu tarif normal 021 9877/ 021 275 75 75 sau intra pe site-ul Provident.ro si completeaza formularul disponibil. In urma completarii, vei fi contactat telefonic in cel mai scurt timp de catre un reprezentant care te va ajuta si indruma mai departe in ceea ce priveste aprobarea solicitarii tale.

provident financial
Inca de la inceputul anului, Provident Financial Romania te sustine sa-ti implinesti planurile cu incredere si bucurie


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si