Revelion cumplit pentru un Faimos de la Exatlon! Silviu Nicolae: ”Mi-au distrus toate planurile” EXCLUSIV

Silviu Nicolae, unul dintre Faimoșii celui de-al doilea sezon al Exatlon România a fost la un pas de tragedie, de curând. Și nu o dată, ci de două ori, în doar două zile.

Author: Radu C. Munteanu sâmbătă 04 ianuarie 2020 , 10:23

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Mai exact, decis să aibă parte de un Revelion de neuitat, Silviu Nicolae a decis să plece în Zanzibar, într-o vacanță de vis. Doar că, pare-se, nu a fost deloc inspirat când și-a ales momentul, fiind la un pas de o adevărată tragedie, la decolare.

Citeste si: Fiul lui Giani Kiriţă şi-a tras iubită, iar apropiaţii l-au felicitat pe Marco: „Bravo, ai mers pe burtă, hoţule!”

Citeste si: Opaaa! Diana Senteș de la Exatlon, în brațele lui Randy!

Citeste si: Bucurie enormă pentru un Faimos de la Exatlon! Baschetbalistul Adi Blidaru a devenit tată| EXCLUSIV

”Prima oară s-a amânat zborul, erau ceva probleme la flapsuri, sau ceva de genul acesta, iar puțâin mai târziu au zis că s-a rezolvat și am plecat, doar ca să ne întoarcem din drum.... Am înțeles. Dar a doua oară, când am decolat, am fost iarăși nevoiți să ne întoarcem din drum, după vreo 20 de minute de zbor.

Era horror în avion, mirosea a gaze, a kerosen, lumea era deja disperată, unii plângeau, se făceau atacuri de panică. M-am speriat și eu cumplit, mai ales că am observat că și însoțitoarele de zbor și-au pierdut cumpătul”, ne-a spus, în exclusivitate, Silviu Nicolae.

Mai mult decât atât, Faimosul ne-a destăinuit că cei de la compania aviatică nu le-au spus ce se petrece. ”Pilotul ne-a anunțat că trebuie să ne întoarcem, dar nu am aflat mai multe decât după. Mi-am dat seama că am fost, la modul cel mai serios, la un pas de tragedie. De două ori chiar! Adică nu îmi vine să cred că se poate așa ceva în zilele noastre, să pui în pericol de două ori viața oamenilor, nu este posibil să distrugi munca și eforturile fiecărui pasager pentru a-și cumpăra o astfel de vacanță care este, sincer, destul de costisitoare! După un an plin, în care munca și toate proiectele nu mi-au dat ocazia unei vacanțe pânp acum, voiam ca măcar la sfârșitul anului să mă bucur de liniște și, în schimb am trăit o experiență cumplită, în care am fost la un pas de tragedie și nu o data, ci de două ori! Din păcate compania cu care trebuia să zvbor și cei de acolo mi-au distrus toate planurile de a încheia un an excepțional, așa cum mi-am dorit! Acum, tot ce sper este să îmi recuperez banii de concediu, e vorba de o sumă destul de mare, vacanța m-a costat destul de mult și, în în loc să fiu în Zanzibar, mi-am făcut revelionul la Sinaia”, ne-a spus Silviu Nicolae, supărat că nu a mai putut ajunge în paradisul Zanzibarului.

La un pas de tragedie din cauza problemelor avionului

180 de pasageri au avut parte de un revelion ratat după ce cursa aeriană care făcea legătura între București și Dubai a fost întoarsă din drum. Zborul FZ 1796 al companiei Fly Dubai, care a plecat luni, 30 decembrie 2019, la ora 23.55 din București către Dubai, a fost întors pe Aeroportul Otopeni după 20 de minute de la decolare din cauza unor probleme tehnice. Culmea, aceeași cursă a mai făcut o dată drumul întors, după ce, cu o zi înainte, a întâmpinat alte probleme după decolare. Din acest motiv, Faimosul Silviu Nicolae de la Exatlon, a și refuzat sa mai plece cu avionul.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si