Soţia fostului preşedinte a declarat că este foarte supărată pe situaţie pentru că s-a mutat de prea multe ori din locuinţele în care a stat. 

Astăzi are loc mutarea din vila de protocol 

În cursul zilei de astăzi urmează să vină acolo şi cele două fete, Ioana şi Elena, pentru a o ajuta cu mutarea. 

Citeste si: Soția- Traian Băsescu este internat la Bruxelles

Am vorbit acum 10 minute, s-a externat. Şi acum încep împachetările. M-am mutat de foarte multe ori, să ştiţi! Casa asta cred ca e a noua casă în care m-am mutat. M-am mutat de foarte multe ori. Asta e încă o mutare în plus ”, a declarat Maria Băsescu în această dimineaţă, potrivit news.ro.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

Ieri, Maria Băsescu confirmase, la RTV, că Traian Băsescu era internat la spitalul din Bruxelles, acolo unde a ajuns de urgenţă săptămâna trecută. 

Fostul președinte a suferit un AVC 

Potrivit unor surse, în dimineața zilei de 25 martie, Traian Băsescu ar fi ajuns de urgență la un spital din Paris, după ce ar fi superit un AVC.

Citeste si: Soția lui Traian Băsescu face primele declarații despre starea de sănătate a soțului său: „Se simte ca...”

Această veste a venit în contextul în care joi, 24 martie, Înalta Curte de Casație și Justiție a decis oficial că fostul președinte a colaborat cu Securitatea.

Surse din anturajul lui Băsescu au tras concluzia că fostul președinte ar fi suferit un accident vascular cerebral pe fondul stresului, după ce a primit vestea condamnării din partea magistraților ICCJ. 

Totodată, politicianul și-ar fi pierdut auzul brusc, fiind un semn care i-a băgat în sperieți pe cei din familie. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si