Doi bărbați au fostgăsiți mort, unul în râul Olănești, iar altul în lacul Palanca.
„Echipa de căutare/salvare din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență General Magheru al județului Vâlcea au fost solicitați în data de 08.02.2023, la ora 23.00, pentru scoaterea unui bărbat decedat din apa râului Olănești. În urma identificării, s-a constatat că acesta avea vârsta de 55 de ani fiind găsit plutind, în albia râului Olănești”, informează

ISU Vâlcea.

Citește și: Un bărbat a rămas blocat cu excavatorul în apele Jiului

Un alt bărbat a fost găsit mort în lacul Palanca

„Acesta a fost adus la mal de către angajații ISU, după care afost predat organelor abilitate, pentru continuarea cercetărilor și stabilirea împrejurărilor în care a avut loc decesul”, se mai arată în comunicatul citat.

Pompierii băcăuani au fost solictați să intervină, tot noaptea trecută, pentru a soate o persoană care era căzută în lacul din comuna Palanca.
12 pompieri au intervenit cu două bărci din dotarea detașamentului de la Bacău și Moinești.

"Persoana a fost găsită decedată, a fost scoasă din lac şi predată echipajului de poliţie", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, Ema Tereş.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Citește și: Ce să faci dacă ai căzut cu mașina în apă. 5 pași care îți vor salva viața

Un bărbat a rămas blocat cu excavatorul în apele Jiului

Misiune de salvare pentru un bărbat din Gorj, rămas blocat în apele Jiului. Un bărbat a încercat să treacă cu excavatorul apele râului Jiu, dar a rămas blocat. Când și-a dat seama că nu mai poate ajunge la mal, a cerut ajutorul pompierilor. Misiunea pompierilor a fost dificilă din cauza cotei mari a apei, însă salvatorii au reușit să-l aducă pe bărbatul de 68 de ani, în siguranță, la mal.

Citește și:  Un bărbat a murit după ce a încercat să traverseze pe jos râul Bistrița

Un bărbat a murit după ce a încercat să traverseze pe jos râul Bistrița

Un bărbat care a vrut să ajungă la rude, a traversat râul Bistrița pe jos și s-a inecat. Când a pleacat spre casă, omul le-a spus rudelor sale că va traversa râul pe jos, pentru că apa este mică.

Citește și:   La un pas de tragedie în Alba: o tânără a căzut în apele unui râu şi a fost dusă la spital în hipotermie

Citeste si: Virginia, întrebare neașteptată pentru Patrick: „Patrick, îți pare rău că m-ai chemat la camera roșie?”- kfetele.ro

Citeste si: Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie? Medicii, noi detalii despre procesul de recuperare- radioimpuls.ro

Când a văzut că nu a mai ajuns acasă, familia a sunat la 112.
„Echipajul de poliţie s-a deplasat la faţa locului, stabilind că cele sesizate se confirmă, persoana în cauză fiind un bărbat de 52 ani, din Poiana Teiului, ce ar fi avut intenţia de a traversa râul Bistriţa pentru a se deplasa la domiciliu”  , a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si