Un nou etalon al frumuseții: a fost lansată păpușa Barbie cu scolioză

Compania de jucării Mattel a lansat păpușa Barbie cu scolioză. În ultimii ani, păpușile lansate au avut parte de mai multe schimbări pentru a schimba standardul de frumusețe.

Author: Diana Bostan joi 02 februarie 2023 , 16:23

barbie

Păușa Barbie cu scolioză

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Lansarea păpușii Barbie cu scolioză vine în contextul în care se dorește includerea cât mai multor categorii de persoane.

A fost lansată păpușa Barbie cu scolioză

Păpușile Barbie reprezintă tot mai multe naționalități, au diferite nuanțe ale pielii și reprezintă tot mai multe meserii și categorii de persoane.

Citește și: Păpușa Barbie a ajuns în Cosmos

Este vorba de păpușa Chelsea, sora mai mică a lui Barbie, care de această dată suferă de scolioză. Aceasta reprezintă o afecțiune tot mai întâlnită în rândul adolescenților.

Lansarea poate încuraja tinerii să nu se mai ferească de anumite probleme medicale

„Credem în puterea reprezentării şi ne angajăm să creăm păpuşi cu o varietate de înfăţişări, astfel încât copiii să se poată vedea pe ei înşişi în Barbie, şi acum într-o linie care o celebrează pe sora mai mică a lui Barbie, Chelsea. Suntem mândri să lansăm în premieră păpuşa Chelsea, cu un suport pentru spate detaşabil, pentru a continua să reflectăm mai bine lumea pe care copiii o văd în jurul lor.

Citeste si: Adevărul despre substanțele pe care le-a consumat Ana Morodan. Primele declarații ale „contesei digitale”, după incident- kanald.ro

Citeste si: Adelina Pestrițu, mesaj public pentru Ana Morodan, după ce a fost reținută de polițiști- wowbiz.ro

Citește și: Ce înseamnă durerea de spate în funcție de zona în care apare

Linia noastră Chelsea oferă infinit mai multe modalităţi de a stârni poveşti, oferind în acelaşi timp copiilor o modalitate de a-şi dezvolta empatia şi abilităţile de procesare socială prin intermediul jocului cu păpuşi”, a transmis Lisa McKnight, vicepreşedinte executiv şi şef global pentru Barbie şi păpuşi la Mattel, citată de The Independent.

Compania Mattel a lansat păpușa Chelsea cu scolioză

Pentru a ilustra cât mai bine problema, compania Mattel a colaborat cu Dr. Luke Macyszyn, neurochirurg certificat şi specialist în afecţiuni complexe ale coloanei vertebrale la copii.

Citește și: Cele mai frecvente afecțiuni ale coloanei vertebrale și cum pot fi acestea prevenite

Chelsea are 15 centimetri și are coloana curbată, de asta i-a fost atașat un accesoriu special: o proteză de spate detaşabilă. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si