Un pedofil inca umbla liber pe strazile Clujului! A bagat toti parintii in sperieti!

Alerta in Cluj-Napoca, unde un pedofil umbla liber, spre disperarea parintilor! Individul ar fi incercat sa ademeneasca in masina lui, parcata in fata unei scoli, mai multe eleve.

M.C.B., marți 24 aprilie 2018 , 18:53

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Doua zile la rand, barbatul ar fi  pandit elevele, in fata scolii unde invatau. Fetele, de 11 si de 12 ani, le-au povestit profesoarelor ca un individ ar fi incercat sa le ademeneasca in masina in care facea gesturi obscene.

Cadrele didactice au asteptat pauza si s-au dus sa-l urmareasca pe suspect. Una dintre invatatoare a postat pe un grup al parintilor o fotografie cu suspectul si cu masina acestuia. Dupa ce imaginile cu el au aparut in spatiul public, cel banuit a venit singur la politie, spunand, insa, ca nu el ar fi suspectul.

 

Deocamdata, audierile nu s-au incheiat, spre nelinistea parintilor si a bunicilor, care se tem ca, in realitate, adevaratul pedofil ar putea fi inca in libertate. Cazul a fost preluat de un procuror. Daca se va dovedi ca barbatul de 36 de ani este cel vizat, el ar putea fi acuzat de corupere sexuala de minori.

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si