Costel Corduneanu, liderul clanului din Iași, a încetat din viață luni, la un spital din Târgu Mureș! Trupul său a cedat la scurt timp după transplantul de inimă, suferind o hemoragie internă, informează BZI. Problemele de sănătate s-au agravat din luna martie, însă el se afla deja pe o listă de transplant de câțiva ani.

În ultima perioadă, starea de sănătate a fostului sportiv se degradase vizibil.

Potrivit jurnaliștilor de la Gândul, bărbatul se topise pe picioare, ajungând să cântărească aproximativ 35 de kilograme. Avea hemoragie puternică, slăbise foarte mult și intrase în comă. Luni dimineață, organismul i-a cedat, iar medicii de la institutul unde era internat au fost nevoiți să îi pronunțe decesul, neputând să-l readucă la viață, în ciuda eforturilor susținute de a-l resuscita.

Marți, trupul său va ajunge la Iași, acolo unde va fi depus într-un local renumit din Iași. Priveghiul său va dura trei zile, iar în cele din urmă, Costel Corduneanu va fi înmormântat într-o zonă “VIP” din cimitirul Eternitatea, la câțiva metri de biserică, acolo unde se află personalități marcante ale Iașului, mai precizează sursa citată. Potrivit unor surse, el va avea un impresionant monument funerar. 

 

Ce a scris soția lui Corduneanu pe rețelele de socializare?

Familia și apropiații liderului clanului de la Iași sunt distruși de durere.

Toți au postat pe Facebook sute de mesaje de condoleanțe.

”După atâția ani de iubire, respect și prietenie, ai plecat de lângă mine pentru totdeauna. Dragostea nu va pieri niciodată și știu că ne vom reîntâlni când va sosi și momentul meu să mă alătur ție. Te iubesc, dragul meu soț. Domnul să te ocrotească în veșnicie!”, a scris Grațiela, soția lui Costel Corduneanu.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Înmormântare Costel Corduneanu

Imagine cu Costel Corduneanu și soția lui, Grațiela.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: "L-au apucat nişte dureri crunte". Un bărbat a murit la trei zile după o operație reușită. Ce i-ar fi cauzat, de fapt, moartea?

Cei doi s-au cununat civil în anul 2023, după 16 ani de relaţie. Împreună aveau și trei copii.

Costel Corduneanu, cunoscut și ca ”Stăpânul Moldovei”, a avut în trecut probleme cu legea și a stat chiar după gratii. 

”Am făcut vreo șase ani de pușcărie, în total. Nu am făcut mult, dar îmi ajunge. Gata. Nu mai vreau. Am o vârstă. Eu vreau să mă apuc de scris, să ies din lumea asta. Vreau să scriu o carte despre viața mea, una despre justiție și una despre penitenciarele din România”, declarase fostul sportiv pentru fanatik.ro.

Citeste si: Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul scoate la iveală detalii neașteptate- radioimpuls.ro

Înmormântare Costel Corduneanu

El este Costel Corduneanu.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: ”Făceai să răsune imnul României”. Lacrimi de durere pentru Costel Corduneanu! Liderul clanului din Iași s-a stins din viaţă la 54 de ani, pe masa de operație

Cu toate astea, el a fost campion mondial la cadeţi şi a participat la două ediţii ale Jocurilor Olimpice, unde a ocupat locul 9 – Barcelona, 1992, respectiv locul 14 – Atlanta, 1996. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si