Un autoturism și un microbuz în care se aflau mai mulți copii au fost implicate într-un accident rutier, luni după-amiază, în localitatea Deveselu, județul Olt. Un adult și trei copii au fost răniți.

A fost activat Planul Roșu de Intervenție. Centrul infotrafic anunță că traficul pe DN 54 este blocat.

Citește și: Teroare la grupa pregătitoare. Polițiștii din Brașov au intervenit de urgență după ce un copil a început să-și terorizeze colegii. Micuții au ajuns acasă plini de vânătăi

Ce s-a întâmplat

În accidentul rutier de pe DN 54 au fost implicate un microbuz cu doi adulți și 18 copii și un autoturism în care se afla o femeie. Totul s-a petrecut în localitatea Deveselu, județul Olt.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

A fost activat Planul Roșu de Intervenție din cauza numărului mare de persoane implicate în accident.

Echipajele de salvare au intervenit cu o autospecială de stinge, o autospecială pentru transport personal și victime multiple, dar și cu 7 echipaje SMURD și trei echipaje din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Olt.

„În urma impactului au rezultat 6 victime, 4 minori din microbuz şi un adult, precum şi conducătorul autoturismului.

Din primele verificări, acestea au suferit leziuni uşoare, însă vor fi transportate la spital, pentru efectuarea tuturor investigaţiilor medicale”, a precizat ISU Olt.

Centrul Infotrafic a anunțat că, pe DN 54, în localitatea Deveselu, județul Olt, traficul este oprit pe ambele sensuri de mers.

Citește și: EXCLUSIV: Cine este Bogdan Macra, supranumit ”capul mafiei gunoaielor”? Firma din Oradea pe care o conduce, cel mai mare jucător pe piața deșeurilor din vestul țării

În ce stare sunt victimele

Potrivit ISU Olt, patru persoane sunt rănite. Este vorba despre femeia care conducea autoturismul implicat în accident și trei copii.

Până în acest moment au fost transportate la CPU Caracal șase victime, un adult și cinci minori. Toate victimele sunt conștiente, fără traumatisme care să le pună viața în pericol.

Sursa precizează că situația este dinamică, iar toate persoanele implicate sunt în curs de monitorizare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si