Europarlamentara verzilor Judith Sargentini a fost cea care a oprit-o pe Maria Grapini, informează ziare.com.

"22", a spus europarlamentarul român, după ce a numărat voturile în cazul candidatului francez Jean-Francois Bohner.

"Îmi cer scuze"

În momentul în care Grapini ia buletinele de vot și începe numărătoarea pentru Laura Codruța Kovesi, două dintre acestea par a fi lipite.

"Ho, ho, ho", strigă imediat Sargentini.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

"Trei, trei, trei", țipă Grapini, care-și dă seama că a greșit. "Îmi cer scuze", continuă această.

"Nu. Dar lasă-mă pe mine să fac asta!", îi spune Sargentini. Această reia numărătoarea și îi ies 26 de voturi pentru Kovesi.

"Ok", se resemnează Grapini.

Maria Grapini a încercat să fraudeze votul pentru Laura Codruța Kovesi din Comisia Libe

Laura Codruța Kovesi a obținut 26 voturi miercuri în comisia pentru libertăți civile și justiție (LIBE) a Parlamentului European, clasându-se pe locul întâi pentru ocuparea poziției de procuror-șef al Parchetului European. Pe locul doi s-a clasat Francois Bohnert (Franța) cu 22 voturi, iar pe trei Andres Ritter (Germania), care a obținut un singur vot.

Votul a fost secret cu buletine. Din comisia de numărare a voturilor au făcut parte Monica Macovei și Maria Grapini.

Laura Codruța Kovesi a câștigat marți seară votul din comisia pentru control bugetar (CONT) a Parlamentului European pentru desemnarea procurorului-șef al Parchetului european, clasându-se peste contracandidații săi din Franța și Germania. Astfel, fosta șefă a DNA a primit 12 voturi, Francois Bohnert (Franța) a obținut 11 voturi, iar Andres Ritter (Germania) a obținut un singur vot.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si