Vlăduța Lupău rupe tăcerea despre operațiile estetice. Artista nu este mulțumită deloc cu declarațiile din presă care susțin că ar fi apelat la chirurgul estetician.

Vedeta a devenit mămică de curând și a reușit să slăbească rapid.

Citește și: Neymar, vrăjit de Vlăduța Lupău

Vlăduța Lupău, adevărul despre operațiile estetice

„Într-adevăr, mă mândresc cu faptul că nu am rămas cu multe kilograme în plus, dar pot să spun că am și avut noroc, cred, cu genetica.

Am pus 12 kilograme în sarcină, iar primele 8 le-am dat jos în primele zile, până am ajuns acasă”,  a spus cântăreața, potrivit  viva.ro

Citește și: Vlăduța Lupău, mai senzuală ca niciodată

Vlăduța Lupău a menționat că nu ține regim pentru că nu a avut nevoie. Iată trucurile pe care le aplică în viața de zi cu zi pentru a arăta impecabil.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

Nu sunt nevoită, și n-am fost niciodată să țin dietă și regim, pentru că mereu am fost slabă și nici nu exagerez cu mâncarea.

Adică eu cred că apuc să mănânc de două ori pe zi, iar în zilele în care cânt depun mult efort și organismul îmi cere doar apă. Deci asta e dieta mea… Cânt!”, a mai spus ea, pentru sursa citată.

Citește și: Actorul Florin Zamfirescu, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Cântăreața Vlăduța Lupău, răspuns la acuzațiile cu privire la operațiile estetice

Femeia a dezvăluit că tot ce se spune despre faptul că ea ar fi apelat la bisturiul medicilor sunt numai speculații și minciuni.

„Da, văd și eu mereu ce se scrie despre mine și ce se comentează. Încă învăț să lucrez cu mine și să nu mai bag în seamă! Nu am nicio operație estetică la față, că despre asta s-a scris. Am purtat aparat dentar și mi-am aranjat dinții… Încă nu sunt perfecți, iar cine ar fi mai atent ar putea observa faptul că am arcada cumva strâmbă și am lipsă un canin, așa, ca să știe toți care mă cred așa operată și perfectă”, a mai menționat artista.

Citește și: Vlăduța Lupău, în drum spre medic cu fiul și soțul ei! Își aduce aminte și acum ce s-a întâmplat în urmă cu câteva luni: „Aveam puls mare”

Se pare că o poză cu ea de la 14 ani circulă în presa românească, poză care este des comparată cu aspectul ei fizic de la vârsta pe care o are în prezent.

Citeste si: Julia este hotărâtă să nu îi mai ierte greșelile lui Robi: „Vreau să îți spun un lucru și sper să îți intre foarte bine în cap. Realizez că din asta s-a făcut o obișnuință.”- kfetele.ro

Citeste si: ”Eu am făcut în 15 minute cât faceți voi în trei luni, de fapt” Andreea Bostănică a răbufnit după ce a fost intens criticată pe internet- radioimpuls.ro

Citește și: Legătura neașteptată dintre Vlăduța Lupău, Adi Rus și Culiță Sterp! „Băiatul meu din prima căsătorie, l-am făcut la 14 ani”

"Iar faptul că, atunci când s-au scris aceste lucruri, s-a postat o poză de când aveam 14 ani, e firesc că un copil la 14 ani nu arată ca la 31. Și nu e corect ca jurnalist să pui o poză cu mine de la 14 ani și una de la 31 în care eram super machiată. Tot ceea ce fac, odată la câtva timp, este să îmi corectez buza superioară! Ceea ce nu se numește operație estetică!”,  a mai spus Vlăduța Lupău, în cadrul aceluiași interviu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si