Femeia a povestit că a cheltuit peste 120.000 de euro pentru a intra în Cartea Recordurilor cu cel mai bine lucrat posterior din lume.

Citește și: A salvat o femeie de pe stradă, dar aceasta i-a dat foc cu tot cu casă. "Ai grijă pe cine ajuți"

"Nu mai pot încăpea pe scaune, dar îmi plăcea ideea că voi realiza ceva atractiv pentru bărbați", a povestit femeia din Suedia.

Natasha Crown a dezvăluit pe Instagram cum operațiile estetice i-au afectat viața amoroasă, potrivit The Sun.

De ce a ajuns să facă 5 operații chinuitoare? Femeia regretă acum decizia

Femeia de 29 de ani și-a propus să aibă un aspect fizic fără egal, motive pentru care a suferit cinci operații de ridicare a feselor- așa-numita procedură Brazilian Butt Lift (BBL).

Citește și: Iubita lui Leonardo DiCaprio, apariție uimitoare. Cum a ieșit pe stradă femeia cu 25 de ani mai tânără decât actorul de Oscar

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

Natasha Crown, 29 de ani, a publicat recent un videoclip pe Instagram pentru a le dezvălui celor 2,3 milioane de urmăritori ai săi că posteriorul i-a ajuns atât de mare încât are probleme când vrea să se așeze.

Natasha Crown 

Natasha Crown 

[Sursa foto: Instagram]

Într-un videoclip devenit viral, modelul suedez le-a exemplificat fanilor dificultatea pe care o are la așezare, încercând și eșuând să își potrivească fizicul pe un scaun.

„În fiecare zi, este prea mare”, a spus ea. Videoclipul a făcut furori printre utilizatorii rețelelor de socializare, mulți sugerând că soluția este să caute un scaun mai mare.

O persoană a scris: „Ia-ți un scaun pliabil și personalizat, astfel încât să poți să stai confortabil în el”.

View this post on Instagram

A post shared by Natasha Crown (@natasha_crown_official1)

Potrivit sursei citate, liftingul brazilian al feselor (BBL) este o intervenție chirurgicală dureroasă prin care grăsimea este luată de pe stomac, coapse sau din partea inferioară a spatelui și transferată pe fese.

Operația, care poate costa până la 10.000 de euro, este incredibil de periculoasă și, în unele cazuri, a dus la decesul pacientelor.

Natasha își expune corpul pe rețelel sociale mai ales în trening, evitând să arate și partea nereușită a operațiilor sale costisitoare.

Natasha Crown 

Natasha Crown, în căutarea unui record mondial

[Sursa foto: Instagram]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si