Am dat de urma fostului patron de la Caritas! Ioan Stoica a fost dat afară din garsonieră! A lăsat datorii uriașe la întreținere EXCLUSIV

Ioan Stoica (78 de ani) a ajuns într-o situație disperată, fiind dat afară și din garsoniera în care a stat acum câțiva ani, dar și din casa fostei soții.

Author: Petru Luca marți 12 martie 2019 , 18:55

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Sute de mii de români au jucat, între 1992 și 1994, la Caritas, celebrul joc piramidal care "garanta" câștigarea unei sume de opt ori mai mare decât cea depusă.

După prabușirea oficială a sistemului, anunțată pe 18 mai 1994, circa 300000 de români și-au pierdut economiile strânse o viață. Grupați în diverse asociații, mulți au încercat să recupereze în instanță banii investiți, dar au eșuat lamentabil.

Creatorul jocului care a rulat, conform unei estimări a BNR, echivalentul a 4 miliarde de dolari, a fost Ioan Stoica, un bărbat școlit prin Italia, care a făcut închisoare un an și jumătate pentru fraudă, fiind eliberat în iunie 1996.

Ani buni ascuns prin Brașov, orașul natal, Ioan Stoica a fost descoperit de reporterii WOWbiz.ro în toamna lui 2012, care l-au interceptat la cumpărături și în drum spre blocul de garsoniere în care stătea de cel puțin un deceniu.

De atunci, pentru bătrânul de 78 de ani, cât are astăzi Stoica, lucrurile au mers din prost în mai prost. Mai întâi a fost evacuat din garsoniera în care stătea, pentru neplata întreținerii, după care s-a refugiat o vreme în casa fostei soții, Helen, de unde a fost dat afară și acolo, după un diferend cu proprietarii care își recuperaseră casa prin retrocedare.

Fostul patron de la Caritas a făcut dezastru în urma lui! Ioan Stoica are datorii uriașe în contul fostei sale garsoniere și a ajuns să doarmă pe la prieteni  

În blocul de garsoniere în care Stoica s-a ascuns după 1996 și din care a fost evacuat situația a devenit dramatică dacă discutăm despre fosta casă a brașoveanului, pentru că întreținerea restantă a ajuns să depășească 30000 de lei! Despre Stoica se știe astăzi doar că mai păstrează legătura cu fiul lui din prima căsnicie și că a ajuns aproape un caz social, neavând o perioadă unde să stea, motiv pentru care a dormit pe la puținii prieteni pe care îi mai are cel care a fost creierul celei mai mari escrocherii din istoria României. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si