"Dragnea, tu pricepi? Nu desemnarea doamnei Sevil Shhaideh este marea problema, ci sotul domniei sale. in locul presedintelui Iohannis, te-as chema oficial si urgent la Cotroceni si ti-as solicita ferm o alta nominalizare care sa indeparteze orice risc si suspiciune, garantându-ti ca recunosc dreptul aliantei PSD-ALDE-UDMR de a propune candidatul la functia de prim-ministru", a scris liderul Partidului Miscarea Populara, Traian Basescu.

El a precizat ca in cazul in care Dragnea "nu pricepe", atunci seful statului trebuie sa refuze desemnarea lui Sevil Shhaideh.


"Iar, daca Dragnea nu pricepe, responsabilitatea politica a Presedintelui (si nu a SRI) este maxima, iar respingerea propunerii este obligatorie. Tu pricepi, Dragnea?", a mai scris Basescu.

In finalul mesajului, Basescu a precizat ca daca Dragnea este sincer când sustine ca vrea rapid instalarea guvernului, trebuie sa colaboreze cu Iohannis, "altfel, totul este o demagogie care vizeaza amânarea masurilor propuse de PSD".

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Jurnalistii de la Rise Project scriu ca propunerea de prim-ministru a lui Liviu Dragnea poate introduce România in mijlocul unor controverse diplomatice privind conflictul din Siria, in conditiile in care Akram Shhaideh, sotul lui Sevil Shhaideh, ar fi sustinator al dictatorului sirian Bashar al-Assad, acuzat de comunitatea internationala de crime de razboi.

Pe conturile sale de socializare, Akram Shhaideh, de origine siriana, ar transmite mesaje pro-Assad, folosind simbolurile loialitatii fata de regimul de la Damasc si criticând atât rebelii, cât si liderii arabi si vestici care sustin opozitia siriana.

De asemenea, sotul lui Sevil Shhaideh a comentat, in scris, la mai multe articole aparute in presa siriana, aparând de fiecare data regimul de la Damasc, mai scriu jurnalistii de la Rise Project.

Sursa: News.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si