Bolnav de coronavirus, izolat de 5 zile în mașină după ce DSP a uitat de el. „Aici dorm și în spate am bagajul făcut de soție”

Caz șocant în București: un bolnav de coronavirus s-a mutat de 5 zile în mașina personală, ca să stea izolat de familie și să nu transmită boala.

Author: Razvan Ilie joi 10 septembrie 2020 , 11:22

bolnav covid
S-a autoizolat de 5 zile în mașină, după ce DSP-ul nu l-a mai sunat
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Mașina i-a devenit casă de 5 zile lui Mihail Popescu, un bărbat de 34 de ani, confirmat pozitiv cu noul coronavirus, potrivit Digi24.

Omul spune că a fost singura soluție, pentru că nu a vrut să intre în contact cu nimeni. Bărbatul povestește că a sunat la DSP București, cineva i-a spus că va primi un telefon, dar nu l-a mai căutat nimeni.

Citeste si: Preotul infectat cu coronavirus a fost acuzat de pedofilie și homosexualitate! Calistrat Chifan a fost judecat de superiorii din Biserică, iar 6 ani i s-a interzis să oficieze slujbe religioase!

Pacientul din mașină: Am constat că nu am gust și miros  

„M-am trezit sâmbătă dimineață și am constat că nu am gust și miros și am anunțat la muncă. Sunt asistent medical și mi-au zis să fac un test de Covid și am decis în drum spre muncă să nu mai merg în casă. Mi-a ieșit rezultatul pozitiv. Soția este operată pe inimă acum un an și jumătate și parcă n-aș vrea să se îmbolnăvească și ea”, spune bărbatul.

Citeste si: Șef de instituţie publică, prădător sexual. Caz revoltător în Covasna

„Aici dorm și în spate am bagajul făcut de soție”, își prezintă Mihail mașina. El spune că a sunat de nenumărate ori la DSP București să ceară un sprijin.

„Mi-a răspuns cineva și mi-a zis să aștept și să stau izolat, atâta tot, asta sâmbătă seara. Duminică am sunat din nou și am cerut să îmi zică ceva, ce să fac, că stau în mașină. Să stau izolat pe cât posibil, așa mi-au zis. Îmi trebuie concediul ăla medical, mă interesează internarea aia de 24, 48 de ore”, mai spune Mihail. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si