Bursucu este taticul unei fetite de nota 10: "Sunt foarte fericit, sunt inca in stare de soc"
Life

Bursucu este taticul unei fetite de nota 10: "Sunt foarte fericit, sunt inca in stare de soc"

M. P.
12 iul 2018

Bursucu (Adrian Cristea) a devenit in aceasta dimineata fericitul tatic al unei fetite superbe! Andreea, iubita celebrului prezentator, a nascut natural un copil perfect sanatos.

Micuta a obtinut nota 10 din partea medicilor la nastere si cantareste 3,150 Kg.

„Sunt foarte fericit, sunt inca in stare de soc, abia pot sa vorbesc, e bucurie greu de descris...”, a spus, coplesit de emotie, Bursucu.

Citeste si: Ionut Jaguarul a rabufnit: "Nu te lasa controlat de urmele trecutului". In timp ce el pare resemnat, Nella isi arata suferinta pe internet

Nasterea propriu-zisa a durat foarte putin. „Au fost 20 de minute, de la momentul in care am ajuns cu Andreea la receptia spitalului si pana la momentul in care a venit pe lume fetita noastra”, a adaugat Bursucu.

Citeste si: Monica Tatoiu, implicata intr-un scandal monstru: "A fost o secunda sa nu-mi sparga proteza"Pe simpaticul prezentator il asteapta o perioada plina de emotii, acesta se simte pregatit sa faca fata provocarilor pe care le presupune calitatea de tatic. „ Abia astept sa o tin in brate, sa schimb scutece, sa ii fac baita!”, spunea Bursucu inainte de momentul nasterii fetitei sale.

Astazi in Teo Show, de la ora 15:00, veti putea urmari un material  in exclusivitate despre momentul cel mai frumos din viata lui Bursucu, cel al nasterii fetitei sale!

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook