Incident teribil miercuri, de 1 Mai! O adolescentă în vârstă de 13 ani, din Ucraina, ar fi căzut de la etajul 7 al unui bloc care se află în sectorul 4 al Capitalei, informează Observator.

Ce ar fi făcut tânăra înainte de gestul șocant?

Întreaga scenă  ar fi fost surprinsă de camerele de supraveghere din zonă. Fata ar fi locuit împreună cu mama și fratele ei, iar înainte de incident ea s-ar fi certat cu părintele său.

De altfel, vecinii ar fi auzit întregul scandal din apartament și tot ei au sunat la 112.

"Victima, o tânără, în vârstă de 13 ani, de cetăţenie străină, a fost transportată la o unitate spitalicească, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Cercetările sunt continuate de către Secţia 16 Poliţie, în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul", se arată în comunicatul transmis de Poliția Municipiului Bucureşti.

Bilet adio aruncată etaj București

Imagine reprezentativă pentru un bloc.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: Tragedie în Săptămâna Mare! O copilă de 13 ani a căzut de la etajul 7, în Sectorul 4 al Capitalei. Cine este fata?

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

Medicii i-au acordat primul ajutor la fața locului, iar mai apoi au transportat-o de urgență la spitalul Marie Curie, starea ei fiind în continuare una gravă. Ea este intubată, iar specialiștii sunt rezervați în privința șanselor ei de supraviețuire, mai scrie sursa citată mai sus.

Adolescenta a lăsat în urmă un bilet de adio

Oamenii legii cred în acest moment în varianta unei sinucideri, având în vedere că fata ar fi lăsat în urmă și un mesaj de adio.

”Meriți o fată mai bună ”, scrie în mesaj.

Citește și: Momente cumplite în Capitală! Un bărbat s-a baricadat în casă cu cei doi bebeluși, după ce și-a dat afară partenera

În continuare, polițiștii, care au deschis și o anchetă în acest caz, fac cercetări pentru a afla adevărul.

Tânără aruncată de la etajul 15, în Chișinău

Luna trecută, Mihaela, o tânără de 24 de ani a recurs de la un gest șocant! Ea s-ar fi aruncat de la etajul 15 al unui bloc din sectorul Buiucani al capitalei Republicii Moldova, fiind în depresie, conform Observator.

"Am devenit un parazit al societății, cheltui bani și nimic nu fac", scria pe Facebook.

Bilet adio aruncată etaj București

Imagine reprezentativă pentru o mașină de poliție.

[Sursa foto: PixaBay]

Din păcate, Mihaela nu a mai putut fi salvată.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si