Cum arata casa celui care a creat Carusel Carturesti, una dintre cele mai frumoase librarii din tara

Adrian Cancer-Zeana, arhitectul care a creat libraria Carusel Carturesti si Pertom Ciy, care gazduieste miile de angajati ale celei mai mari corporatii din Romania si-a dezvaluit casa si biroul de arhitectura.

A.C., miercuri 22 iunie 2016 , 15:55

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Arhitectul a vorbit despre inceputurile sale ca arhitect, dar si despre cum a pus bazele propriului sau birou de arhitectura.

Cel din spatele Square One, una dintre cele mai cunoscute semnaturi din Romania, a terminat Facultatea de Arhitectura si a fost nevoit sa isi vanda apartamentul pentru a cumpara terenul care i-a devenit mai apoi birou.

„Ne-am adunat un finanţist, un avocat, un arhitect şi un IT-ist şi fiecare a pus o sumă pentru acel teren. Eu eram zero, nu cred că aveam 1.000 de dolari prin casă, aşa că am vândut apartamentul în care stăteam. Într-o săptămână am facut rost de bani", spune el.

„Îmi doream o casă gen studio, adică o casă complet deschisă. Este un mod de locuire mai boem. Aşa am vrut iniţial, dar apoi mi-am băgat minţile în cap cu ceva ajutor”, a declarat el pentru zf.ro.

Locul arata intr-adevar extraordinar, fara obstacole sau elemente inutile.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si