Deputata căreia i-a fost frică să spună că e pesedistă are 4 case şi trei maşini! Ce pensie are soţul Elvirei Sarapatin

Elvira Sarapatin este un deputat PSD despre care nu se ştiau prea multe până acum, însă miercuri, întrebată din ce partid e, nu a vrut să spună.

C.L., duminică 09 decembrie 2018 , 13:30

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Un grup de protestatari s-a aflat miercuri în faţa Parlamentului, iar deputata Elvira Sarapatin a trecut printre ei. Întrebată de aceştia din ce partid e, politiciana nu a vrut să spună că e pesedistă, răspunzându-le că nu are importanţă. Însă, când s-a îndepărtat, le-a reproşat protestarilor că sunt nerecunoscători. ”Partidul v-a dat multe”, le-a spus ea acestora, dându-se astfel de gol că e din PSD, conform aktual24.ro

Ei bine, Elvira Sarapatin este deputată de  Târgu Jiu, înainte, ea fiind

director de colegiu şi consilier judeţean în Gorj.

Conform declaraţiei de avere, Elvira Sarapatin are 4 case, adică un apartament şi o casă în Târgu Jiu, un apartament în Cluj Napoca şi o casă de vacanţă în Rânca (Gorj). Deputata are, împreună cu soţul ei, trei maşini, cea mai nouă fiind din 2016, iar la capitolul bani, Sarapatin a notat în declaraţia de avere un depozit de 73.000 de lei.

Pe lângă venitul de parlamentar, Elvira Sarapatin care are 66 de ani are şi pensie. Tot pensionar este şi soţul acesteia, fost judecător, bărbatul având, conform declaraţiei de avere, o pensie anuală de 196.415 lei, ceea ce înseamnă peste 16.300 de lei pe lună.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Faimoșii au luat cea mai grea decizie! Pe cine au nominalizat spre eliminare în consiliu? Faimoșii au luat cea mai grea decizie! Pe cine au nominalizat spre eliminare în consiliu?
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
spotmedia.ro
USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii
b1.ro
Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe... Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe Cristian Tudor Popescu, încât gazetarul a plecat din emisiune (VIDEO)
infoactual.ro
CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de... CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de a face mult rău”
infoactual.ro
Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si