Deputata căreia i-a fost frică să spună că e pesedistă are 4 case şi trei maşini! Ce pensie are soţul Elvirei Sarapatin

Elvira Sarapatin este un deputat PSD despre care nu se ştiau prea multe până acum, însă miercuri, întrebată din ce partid e, nu a vrut să spună.

C.L., duminică 09 decembrie 2018 , 13:30

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Un grup de protestatari s-a aflat miercuri în faţa Parlamentului, iar deputata Elvira Sarapatin a trecut printre ei. Întrebată de aceştia din ce partid e, politiciana nu a vrut să spună că e pesedistă, răspunzându-le că nu are importanţă. Însă, când s-a îndepărtat, le-a reproşat protestarilor că sunt nerecunoscători. ”Partidul v-a dat multe”, le-a spus ea acestora, dându-se astfel de gol că e din PSD, conform aktual24.ro

Ei bine, Elvira Sarapatin este deputată de  Târgu Jiu, înainte, ea fiind director de colegiu şi consilier judeţean în Gorj.

Conform declaraţiei de avere, Elvira Sarapatin are 4 case, adică un apartament şi o casă în Târgu Jiu, un apartament în Cluj Napoca şi o casă de vacanţă în Rânca (Gorj). Deputata are, împreună cu soţul ei, trei maşini, cea mai nouă fiind din 2016, iar la capitolul bani, Sarapatin a notat în declaraţia de avere un depozit de 73.000 de lei.

Pe lângă venitul de parlamentar, Elvira Sarapatin care are 66 de ani are şi pensie. Tot pensionar este şi soţul acesteia, fost judecător, bărbatul având, conform declaraţiei de avere, o pensie anuală de 196.415 lei, ceea ce înseamnă peste 16.300 de lei pe lună.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si