Dezvăluiri cutremurătoare ale lui Ştefan de la Exatlon! ”Anul trecut, dormeam pe un pat rupt din cămin”! ”Războinicul” a spus tot adevărul VIDEO EXCLUSIV

Ştefan Floroaica a dat o declaraţie şocantă! Motivul pentru care a dormit într-un pat rupt înainte de Exatlon.

Author: C.I. Webeditor: Lili Lascar joi 22 noiembrie 2018 , 08:17

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

La aproape un an de la plecarea în Republica Dominicană, Ştefan Floroaica a dat câteva declaraţii şocante. ”Războinicul” a dezvăluit că viaţa lui s-a schimbat radical după Exatlon şi, acum, situaţia lui este alta.

Nici nu se compară cu ce am trăit în trecut ”, a spus tânărul.

Ştefan este student la ASE şi, aşa cum povestea şi la Exatlon, el a trăit multă vreme la căminul facultăţii, acolo unde condiţiile nu erau deloc unele bune. Dimpotrivă, situaţia a fost multă vreme una precară, aşa cum de altfel, este şi în cazul multor colegi ai lui de facultate.

Ştefan Floroaica a dat o declaraţie şocantă! ” Click-ul dat pentru Exatlon mi-a schimbat viaţa”

Drept dovadă, Ştefan Floroaica a dat o declaraţie şocantă, dar extrem de sinceră pentru WOWbiz.ro.

" Anul trecut, pe vremea aceasta, eram în presesiune, într-un pat de camin rupt si ma înscriam la Exatlon, dadeam click-ul care mi-a schimbat viata.

Acum, din fericire, nu mai stau acolo, am un trai mai bun, alte perspective si o linie nouă pentru viitor. Eu însă, în interior, am rămas aceeaşi persoană, dar, repet, oamenii, oportunitatile, sansele care vin spre mine sunt tot mai multe. Pot sa zic ca viziunea asupra vietii s-a schimbat după participarea mea în Republica Dominicană", a declarat Stefan pentru WOWbiz.ro.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si