Din seria : „Dăncilă și Perlele!”- „Există prezumţia de vinovăţie“

Premierul României Viorica Dăncilă a comis o nouă gafă! Chestionată despre Laura Codruţa Kovesi, șefa Executivului nu a ezitat și a declarat că „există prezumţia de vinovăţie”.

G.B., vineri 20 septembrie 2019 , 15:51

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

„Nu vreau să înţeleagă că o acuz de ceva pe doamna Laura Codruţa Kovesi sau că mă implic în justiţie”, a adăugat Viorica Dăncilă, care vorbea, de fapt, despre prezumţia de nevinovăţie de care se putea „bucura” fosta șefă a DNA.

Din seria : „Dăncilă și Perlele!”

„Nu am susţinut-o pe Kovesi, am considerat că în faţa legii toţi trebuie să fim egali, iar dacă planează suspiciuni asupra unei persoane trebuie să fie clarificate. Dacă una dintre aceste suspiciuni se va dovedi întemeiată, imaginea României va avea de suferit”, a spus Viorică Dăncilă într-o conferinţă de presă la Reşiţa.

Din seria : „Dăncilă și Perlele!”- „Există prezumţia de vinovăţie“

Citeste si: Închisoare pe viață după ce și-a ucis șefa. Povestea uluitoare a românului de 23 de ani

”Există prezumţia de vinovăţie. Nu vreau să înţeleagă că o acuz de ceva pe doamna Laura Codruţa Kovesi sau că mă implic în justiţie”, a adăugat Dăncilă.

De remarcat că Luminiţa Odobescu, ambasadorul României la UE, a votat pentru Laura Codruţa Kovesi, deşi premierul Viorica Dăncilă i-a cerut să voteze împotrivă, arată fanatik.ro.

Din seria : „Dăncilă și Perlele!”- „Există prezumţia de vinovăţie“

Citeste si: Ministrul Muncii despre diferenţele de salarii între sistemul de stat şi cel privat: România trebuie să ajungă cât mai repede la media europeană a veniturilor

Mai mult de atât, presa a scris că Odobescu nu a primit mandat scris din partea MAE, aşa cum cere procedura, drept pentru care a votat în favoarea Codruţei Kovesi.

„Există prezumţia de vinovăţie“

Mai ales că aceasta a primit și un telefon de de la preşedintele Klaus Iohannis care i-a solicitat ferm să voteze pentru Laura Codruța Koveși.

În cele din urmă, fosta șefă a Direcției Naționale Anticorupție nu a avut nicio emoție. a primit nu mai puțin de 17 voturi dintr-un total de 22 și a devenit noul procuror șef european. Funcția o va ocupa de la anul, până atunci instituția urmând să aibă și un sediu.

Din seria : „Dăncilă și Perlele!”- „Există prezumţia de vinovăţie“

Inițial, Viorica Dăncilă a spus că Laura codruța Koveși trebuie să-și rezolve problemele pe care le are în justiție pentru că dacă va fi găsită vinovată atunci acest lucru va afecta din plin imaginea României la Bruxelles.

Citeste si: Iohannis şi-a depus oficial candidatura pentru un nou mandat de președinte. Atac dur la adresa PSD

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si