Frumoasă actriță, în vârstă de 27 de ani, nu și-a cunoscut mama, ea fiind crescută de tatăl ei și de bunici.

Bunica a fost figura maternă care i-a oferit o îmbrățișare, a avut grijă să simtă dragostea “de mamă” a mângâiat-o și i-a fost alături, ori de câte ori a avut nevoie. Din păcate, recent, cea care i-a fost ca o mamă s-a stins din viață, iar Melis a scris un mesaj emoționant de iubire pentru cea care i-a fost alături și a crescut-o cu multă iubire.

Citeste si: Sfaturi de la cel mai fericit om din lume

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Nimeni nu mai știe nimic de Riana. Cum a fost filmată înainte să dispară fără urmă- wowbiz.ro

“În sufletul meu este furtună. Sunt devastată! Nu îmi găsesc locul niciunde. (…) Te iubesc, pentru totdeauna!”,  este o parte din mesajul plin de recunoștință și iubire postat de frumoasa actriță, pentru bunica ei.

Cine este Melis Tüzüngüç?

Melis Tüzüngüç are 27 de ani și este născută în Istanbul, Turcia. Ea a absolvit liceul Bahcelievler Anatolian și a studiat la Beykent University Acting School. Și-a făcut debutul pe micul ecran încă din anii ei de liceu.

Visul ei este acela de a-și face propriul film și a început deja să își scrie scenariul. Frumoasa actriță are și o voce de invidiat și nu exclude și o carieră muzicală în paralel.

Citeste si: Avalanșă de turiști pe Transfăgărășan

Telespectatorii Kanal D o pot urmări pe Melis Tüzüngüç, în rolul Zeynep, fiica cea mare a lui Nefise (Deniz Bolışık) în serialul “Aripi frânte”, producție difuzată de luni până miercuri, de la  ora 20.00,

la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si