Au trecut 11 ani de când se discută despre dispariţia avocatei Elodia Ghinescu, dar misterul care planează asupra evenimentului nu s-a risipit nici acum.

Ci din contră. Nu puţini sunt cei care au încercat să-i dea de urmă prin diverse mijloace. De curând, pe pagina unui site de socializare ce poartă numele Elodiei Ghinescu au apărut mai multe postări de-a dreptul halucinante. "M-am întors din vacanţă"

, aşa suna unul dintre mesajele pe care l-ar fi lăsat presupusa Elodia Ghinescu.

Iar lucrurile nu se opresc aici. Tot pe pagina de Facebook ce poartă numele avocatei dispărute apare o postare în care Elodia este într-o relaţie cu nimeni altul decât Cristian Cioacă. "Până când moartea vă va despărţi", a scris un internaut.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

La scurt timp vine şi răspunsul aşa zisei Elodia. Scurt şi la obiect: "Ai dreptate, dragă".  Un internaut mai curios şi mai la curent cu situaţia, îl întreabă pe cel care foloseşte identitatea lui Cristian Cioacă dacă a găsit-o pe Elodia.

" Nu am fost pierdută, dragă", este răspunsul aceluiaşi cont de Facebook care poartă numele Elodia Ghinescu. 

Deşi declaraţiile sunt cel puţin şocante, cel mai probabil aceste două conturi sunt false şi sunt folosite de persoane care nu au legătură cu adevăraţii Elodia Ghinescu şi Cristian Cioacă. 

Ce s-a întâmplat 

Avocata Elodia Ghinescu a dispărut de acasă la sfârşitul lunii august 2007, însă Cristian Cioacă a anunţat dispariţia acesteia abia în 5 septembrie 2007, la solicitarea şefei lui.

În 2 iulie 2013, Cioacă a fost condamnat de Tribunalul Argeş la 21 de ani de închisoare pentru omor calificat şi la doi ani de închisoare pentru profanare de morminte. Sentinţa instanţei de fond a fost atacată cu apel de toate părţile implicate, respectiv de Cristian Cioacă, de mama şi fratele Elodiei Ghinescu, în calitate de părţi civile în dosar, şi de către procurori.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si