Omul de televiziune Șerban Huidu a fost implicat într-un accident marți seară în zona Podului Basarab. Șerban Huidu a oferit declarații în exclusivitate pentru NewsTime despre evenimentul rutier.

Realizatorul TV a ajuns la Biroul de accidente ușoare după ce a intrat cu autoturismul pe care îl conducea într-o mașină de ride sharing nu ar fi acordat prioritate.

EXCLUSIVITATE NewsTime! Șerban Huidu, primele declarații după ce a fost implicat într-un accident, în Capitală

EXCLUSIVITATE NewsTime! Șerban Huidu, primele declarații după ce a fost implicat într-un accident, în Capitală

[Sursa foto: NewsTime]

Primele declarații făcute de Șerban Huidu după accident

Potrivit primelor informații, pe procesul verbal realizatorul tv s-a ales cu trei puncte de penalizare și o amendă pentru neasigurare la schimbarea benzii de circulație.

Este vorba despre un accident ușor, fără victime. Șoferul celeilalte mașini implicate a declarat că are impresia că realizatorul tv se exprimă greu. Atât Șerban Huidu, cât și celălalt șofer au fost testați împotriva consumului de alcool și de droguri, însă până în acest moment nu au fost oferite rezultatele celor două probe.

Șerban Huidu a recunoscut că vorbește greu și după accidentul pe care l-a suferit în timp ce se afla la schi în anul 2010. La acea vreme omul de televiziune a intrat în comă.

Citește și: VIDEO- Un adolescent din Suceava a furat mașina din curtea casei, a gonit pe șosele și a provocat un accident

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Accidentul din această seară este al doilea pentru Șerban Huidu, după tragedia din luna octombrie a anului 2011 de la Timișul de Sus, atunci când mașina pe care Șerban Huidu o conducea a intrat pe contrasens și a lovit trei oameni care au murit.

Instanța a decis după acel accident ca Șerban Huidu să primească o pedeapsă de 4 ani cu suspendare, iar apoi s-a retras din televiziune.

„Un accident. S-a acroșat o mașină de altă mașină. Am vrut să vin ca să nu aibă cineva impresia că mă ascund de ceva. Sunt vinovat, am trei puncte de penalizare și 200 de lei amendă”, l e-a declarat Șerban Huidu jurnaliștilor NewsTime.

Mărturisirile lui Șerban Huidu după accidentul mortal din 2011

Invitat la la "40 de întrebări cu Denise Rifai" Șerban Huidu a vorbit despre tragedia pe care a produs-o în anul 2011.

"Spunea cineva că ce cred oamenii despre tine este imaginea ta în fața lor, care poate fi indusă de foarte mulți factori.

Conștiința ta îți poate spune cine are sau nu dreptate. După accident am aflat cum era la mine în mașină, ce s-a întâmplat. Domnul Ciutacu știa tot, domnul Mândruță aș putea să-i spun că nu era mașina mea, era mașina soției mele.

Andrei Pleșu avea dreptate, nu spunea că sunt nevinovat, spunea că acest linșaj nu a mai fost întâlnit tocmai că aveau ceva să-mi reproșeze din alte povești.

Citeste si: Virginia, întrebare neașteptată pentru Patrick: „Patrick, îți pare rău că m-ai chemat la camera roșie?”- kfetele.ro

Citeste si: Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie? Medicii, noi detalii despre procesul de recuperare- radioimpuls.ro

Nimeni nu-și dorește un accident, nu este o faptă pe care să o urmărești, e greu să creadă cineva că ai plecat să faci accident când aveai copiii în mașină și soția. A fost foarte rău, foarte urât, iar dezumanizarea în care am fost târât a fost un punct negru pentru ei. Eu știu ce s-a întâmplat. Cel mai important e să faci pace cu tine. Dacă poți să-ți pui întrebarea ce ai fi putut să faci să eviți?

S-a întâmplat un accident groaznic. Cel mai important este cum spune prima decizie: suntem într-o situație paradoxală, cu un grad mic de culpă. La Tribunal am pledat vinovat, dar repet lucrurile au luat-o razna după.

Domnului Ciutacu aș vrea să-i spun că la aceeași oră a mai fost un accident în Periș cu 5 victime.

Nimeni nu a spus nimic", a declarat Șerban Huidu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si