Finala "Exatlon", câştigată de Beatrice Olaru. Kanal D, lider de audienţă la nivel naţional

Finala "Exatlon", difuzată duminică seară de Kanal D, şi trofeul de 100.000 de euro au fost câştigate de Beatrice Olaru, după aproape patru luni de concurs în Republica Dominicană. Postul a fost lider de audienţă la nivel naţional.

C.I.P., luni 17 decembrie 2018 , 14:53

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Doi membri ai echipei Războinicii, Beatrice Olaru şi Alin Andronic, au oferit ultima bătălie, duminică seară. Cei doi finalişti au ales câte două trasee, fiecare dintre ei concurând contracronometru.

"Cu cât Alin coboară mai mult sub media la masculin, o va forţa pe Beatrice să aibă un timp si mai bun. Dacă Alin este sub media la masculin, cresc şansele lui Betty de a obţine un timp care poate fi chiar şi peste media feminină", a explicat Cosmin Cernat continuarea jocului.

"Ştiu că am muncit foarte mult şi că mi-am dorit să evoluez, am fost atât de recunoscătoare pentru şansa de a fi aici la Exatlon, încât nu am avut cum să nu muncesc şi să nu fructific. N-am visat la trofeu, dar mi-am dorit tot timpul ca a doua zi, când vin pe traseu, să fiu cea mai bună. Am muncit şi aşa s-a construit această evoluţie a mea", a spus emoţionată, Beatrice Olaru după obţinerea trofeului.

Finala "Exatlon" a poziţionat Kanal D pe primul loc în preferinţele publicului din întreaga ţară, staţia înregistrând 8,8% Rating şi 19,2% cotă de piaţă, pe targetul Naţional, conform datelor furnizate de Kantar Media Romania, şi 6,8% Rating, cu 15,1% cotă de piaţă la nivelul publicului de la oraşe. Procentul de 6,1% Rating şi 16,0% cotă de piaţă au clasat staţia pe locul doi la nivelul publicului Comercial.

Un număr de 1.557.000

de telespectatori din întreaga ţară au urmărit finala "Exatlon", în minutul de aur, 20.50, în faţa televizoarelor afându-se 2.141.000 de fani ai reality-ului.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Curs valutar BNR luni, 19 aprilie 2021: Euro crește, dolarul se prăbușește! Care sunt... Curs valutar BNR luni, 19 aprilie 2021: Euro crește, dolarul se prăbușește! Care sunt noile cotații
spotmedia.ro
Dezastrul de la Interne păstorit de premierul Cîțu. Nu doar Covid ucide Dezastrul de la Interne păstorit de premierul Cîțu. Nu doar Covid ucide
spotmedia.ro
Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază,... Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază, nimeni n-a venit să-l curețe (Galerie Foto)
b1.ro
Se reduce vârsta de pensionare? Vești bune pentru români Se reduce vârsta de pensionare? Vești bune pentru români
infoactual.ro
Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului! Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului!
infoactual.ro
Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a... Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a impresionat o lume întreagă
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si