Fostul ministru al Educaţiei îşi deschide restaurant! Localul lui Liviu Pop este într-o clădire modernă de birouri!  

Fostul ministru Liviu Pop îşi deschide restaurant într-o clădire de birouri inaugurată de curând.

Matei Vaihan, sâmbătă 07 martie 2020 , 15:54

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Fostul ministru Liviu Pop îşi deschide restaurant, conform declaraţiei de avere. “Discret, Liviu Marian Pop, mai cunoscut ca PLM (un acronim pe care chiar el îl folosește), senator PSD și fost ministru al Educației, s-a apucat de afaceri. Și-a împrumutat firma cu 500.000 de lei, deși trăiește doar din salariu. Firma pe care Liviu Pop a înființat-o ca unic acționar în 2018 se numește Familia Securice Business SRL. Conform declarației sale de avere, Pop a investit deja în firma sa 497.000 de lei sub formă de împrumut acordat în nume personal.”, a dezvăluit newsweek.ro. (vezi imagini senzaţionale cu vila de 1626 metri pătraţi a lui Liviu Dragnea)

Citeste si: Florin Citu, desemnat premier al Romaniei. Ce avere are si cine este actualul ministru al Finantelor

Citeste si: Un fost ministru l-a luat la mişto pe Cristi Borcea pentru că are prea mulţi urmaşi! Dan Matei Agathon: „Nici nu mai știu câți copii are. Cred că are mai mulți copii decât FCSB, suporteri”

Citeste si: Imagini senzaționale cu apartamentul Vioricăi Dăncilă din Videle! Ce se observă pe balconul casei fostului premier și ce zic vecinii despre ea FOTO EXCLUSIV

„Este cu totul și cu totul inexplicabil de unde a produs Liviu Pop peste 100.000 de euro, câtă vreme senatorul PSD a și contractat un credit imobiliar de peste 300.000 de lei în 2019, pentru un apartament în Cluj. E la fel de adevărat, însă, că aproape 300.000 de lei (cu 200.000 de lei mai puțin decât împrumutul acordat firmei lui) a fost suma obținută de Pop din vânzarea unui apartament în Baia Mare, tot conform declarației sale de avere. Senatorul PSD, însă, a secretizat numele cumpărătorului: "persoană fizică", a mai scris sursa citată.

Fostul ministru Liviu Pop îşi deschide restaurant. A obţinut autorizaţia de mediu

“În iunie 2019, firma lui Pop a înființat, împreună cu altă firmă (Buquinta SRL), o societate comercială numită Godottino Plus SRL. Conform unui anunț public, Godottino Plus SRL "solicită de la A.P.M. (Asociația pentru Protecția Mediului - n.r.) București obținerea autorizației de mediu pentru activitatea de restaurant amplasat în București, Splaiul Unirii nr. 165, clădirea TN Offices 2, parter", s-a relatat despre restaurantul lui Pop.

Localul va fi amplasat într-un complex nou, așezat de-a lungul Splaiului Unirii, cu 3 clădiri de birouri care includ spații de birouri moderne clasa A și o zonă de plaza cu restaurante / cafenele / snack bar / facilități retail. În perioada 29 iunie 2017–29 ianuarie 2018 și perioada 16 mai–29 iulie 2012 a fost ministru al Educației, Cercetării și Tineretului. În perioada decembrie 2014–noiembrie 2015, Liviu Pop a fost învestit ministru delegat pentru Dialog Social în Guvernul Ponta, funcție deținută și în perioada 7 mai–21 decembrie 2012.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si