Incredibila poveste a unei mari arhitecte salvate de la moarte de medicii de la Fundeni. "Odată cu transplantul de ficat, am renăscut"

Stirilekanald.ro continuă seria reportajelor cu oameni care reuşesc să înfrunte moartea, oameni cărora Dumnezeu le dă o a doua şansă! De data aceasta, prof.dr Cristina Olga Gociman, o arhitectă de excepţie salvată de la moarte de un transplant hepatic.

Mihai Dragan, miercuri 16 ianuarie 2019 , 21:56

Cristina Olga Gociman
Profesoara de arhitectura Cristina Olga Gociman
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

„Acum sunt bine! Urmez calea firească a recuperării medicale postoperatorii. Mi se fac controale periodice şi mi se monitorizează starea. Am reuşit să ajung un pic şi acasă şi a fost tare bine. Iar dacă mă întrebaţi ce simt, pot să va spun că simt că am fost martoră unei minuni cereşti şi că ceea ce mi s-a întâmplat mie a fost Voia Divină. Sper din tot sufletul că şi alţi pacienţi în stare gravă să aibă parte de minunea de care am avut eu parte, de şansă la o nouă viaţă”, a conchis Cristina Olga Goiciman, mangaindu-şi brâul lat pe care orice pacient care a trecut printr-un transplant de ficat este obligat să îl poarte după intervenţie.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si