Iohannis, către liberalii de la Cluj care l-au aclamat: Aşa mai mere/ Şeful statului a atacat din nou PSD care ”şi-a dat cu stângul în dreptul”

Preşedintele Klaus Iohannis participă, luni, la Cluj-Napoca, la Adunarea Regională a organizaţiilor PNL Nord-Vest. Şeful statului a salutat cei peste 1.500 de membri şi simpatizanţi PNL care participă la întrunire, spunând: ”Bună seara, dragii mei liberali ardeleni”, fiind ovaţionat de participanţi. ”Aşa mai mere”, le-a răspuns şeful statului.

K.B., luni 30 septembrie 2019 , 20:16

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Preşedintele Klaus Iohannis participă, luni, la Adunarea Regională a organizaţiilor PNL Nord-Vest. Întrunirea are loc la Cluj-Napoca, fiind prezenţi peste 1.500 de membri şi simpatizanţi PNL, parlamentari şi primari ai formaţiunii.

”Bună seara dragii mei! Bună seara dragii mei liberali! Bună seara dragii mei ardeleni liberali!”, a spus şeful statului la urcarea pe scenă.

Citeste si: VIDEO | Cine este proxenetul român a cărui victimă a fost salvată de un taximetrist, în Londra

Citeste si: VIDEO | Sportive minore, agresate sexual de medicul echipei. Mărturie: „Le punea pe patul de la sală, le dădea pantalonii jos”

Particianţii l-au ovaţionat, iar Iohannis a continuat: ”Aşa mai mere... Sunt foarte bucuros că vă întâlnesc astăzi, aici, în Cluj. Sunt foarte bucuros fiindcă putem să pregătim în sensul cel mai pozitiv viitorul României. Fiindcă, dragii mei, împreună vom face viitorul României”.
El a spus că deschiderea anului universitar i-a dat ocazia să se întâlnească cu foarte, foarte mulţi oameni, iar ei aşteaptă să se rezolve problemele României.

Citeste si: Declarația de ultimă oră a Vioricăi Dăncilă : „Eu nu m-am dus în State pentru poze sau şepci. Am venit cu angajamente ferme şi proiecţii pentru ţară”

Citeste si: Logodnica criminalului olandez, declarații cutremurătoare: "Dacă vii dintr-o familie ca a lui Joop, nu ai nici o șansă. Nu era un monstru, ci un om care a suferit mult”

”Şi acest lucru, dragii mei, nu este simplu. Haideţi să vedem un pic cum am ajuns aici şi de fapt unde stăm. Întotdeauna este bine sau, cum se spune la noi, omului îi şade bine să înceapă să-şi facă un plan şi începutul planului este analiza. Deci unde stăm, dragii mei, stăm foarte prost”, a mai spus Iohannis.

Iohannis a afirmat că PSD le-a promis românilor că "va curge numai lapte şi miere", dar "ghinion, cum a spus unul, nu a fost aşa". Şeful statului a apreciat că ”PSD şi-a dat cu stângul în dreptul”.

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si