Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

"Am vazut flacarile, scaunele au inceput sa zboare prin vitrina"

O petrecere privata organizata la subsolul unui bar din Franta, Rouen, s-a terminat cum nu se poate mai prost. Una dintre pistele anchetatorilor este ca persoana care aducea tortul s-ar fi impiedicat, iar mocheta ar fi luat foc de la lumanarile aprinse. In cateva secunde s-a dezlantuit iadul. Presa locala spune ca s-ar fi aprins si tavanul, iar arderea materialului cu care acesta era antifonat a degajat un gaz toxic.

"Ii spusesem prietenei mele sa ne asezam la terasa. Seara abia incepuse si apoi... totul a sarit in aer!", povesteste un martor.

S-a auzit o bubuitura puternica, dupa care scaunele au sarit in vitrine. Anchetatorii spun ca explozia care a fost auzita de locuitorii din zona a fost provocata de geamurile sparte ca urmare a temperaturii ridicate din interior.

Inauntru se aflau multi tinei cu varste cuprinse intre 18 si 25 de ani. 13 dintre ei si-au gasit sfarsitul in acelasi mod ca si victimele de la colectiv.

Alte sase victime se afla in stare grava la spital.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si