Omleta. Greșeala pe care o facem toți când o preparăm dimineața

Omleta este una dintre cele mai gustoase preparate de la micul dejun. Puțini știu însă cum se prepară corect o omletă delicioasă. Iată secretele!

Author: R.B. miercuri 04 martie 2020 , 07:18

Omleta
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Omleta. Nu mai găti la foc mare

Focul mare scade structura de proteine din ouă, astfel încât în final preparatul va fi mai dur și mai uscat.

Asta spun bucătarii profesioniști. Flacăra medie este cea mai recomandată variantă. Astfel, va fi temperatura optimă pentru preparat.

Citeste si: Sfecla roșie: cum se consumă? Cât de bună este dacă o consumi crudă sau coaptă

Omleta

Omleta. Nu mai adăugați apă, smântână sau lapte în compoziție

Turnând lapte, smântână sau apă în timp ce bateți ouăle nu le face mai pufoase, ci mai dure. În plus, orice lichid adăugat se va separa de ouă când amestecul este pus pe foc.

Omleta

Citeste si: Omletă. Secretele unei omlete pufoase

Omleta. Adăugați sare sau alte condimente doar când omletă este gata

Mulți adaugă un vârf de cuțit de sare în timp ce bat ouăle. Nu face decât să atragă umezeala, ceea ce e că și cum ați adaugă lapte sau apă.

Este bine să adăugați sarea când omleta este aproape gata.

Citeste si: S-a aflat identitatea individului care a împușcat un bărbat în fața unui bloc din Iași. Care a fost motivul atacului- kanald.ro

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”- wowbiz.ro

Omleta

Citeste si: Scrob românesc. Rețeta tradițională veche de peste 100 de ani

Omleta. Fără legume crude în omletă

Legumele sunt încărcate cu apă. Pentru o omletă gustoasă folosiți legume deja gătite. Le puteți sota direct în tigaie și scurgeți excesul de apă înainte de a le adăuga în omletă.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si