Dumitru Dragomir consideră că soția antrenorului francez Patrick Mouratoglou ar fi sabotat-o intenționat pe Simona Halep și în acest fel s-a ajuns la cazul șocant de dopaj care a uimit lumea tenisului.

Citește și: Simona Halep primește un verdict dur de la Ion Țiriac. "E periculos şi trist. Ea ar trebui să fie deja pe teren"

„Dar pot să bag mâna în foc că Halep nu a luat cu bună știință ce a luat! Ori a fost o răzbunare din partea apropiaților lui Mouratoglou, a soției lui.

Nu pot să dezvolt. Poate să fie și așa! Nu că nu exclud, aș accentua pe chestia asta. Da, sigur că era geloasă”, a declarat Dragomir, potrivit Fanatik.ro.

Patrick Mouratoglou sotia

Patrick Mouratoglou, alături de soția sa

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Dumitru Dragomir e convins însă că Simona Halep nu va scăpa de suspendare: „Nu are nicio șansă pentru că e româncă!”, spune el.
„Oracolul din Bălcești” e convins că tenismena din Constanța va avea parte de susținerea fanilor indiferent de decizie:

„Poți să cazi din cauza unei greșeli sau chiar a unei răzbunări. Să știi de la mine: dacă faci un sondaj în această țară, 95% sunt de partea ei”, a

explicat Dragomir.

Bârfe legate de gelozia soției lui Patrick Mouratoglou

Divorțul fulger de anul trecut dintre Simona Halep și Toni Iuruc a pus pe toată lumea pe gânduri la momentul respectiv. Tenismena și omul de afaceri au decis să pună punct mariajului la mai puțin de un an de la cununia civilă și cu doar puțin timp înainte să-și unească destinele și în fața lui Dumnezeu.

În spațiul public s-a vorbit de mai multe motive care ar fi dus la destrămarea mariajului dintre cei doi. Printre aceste zvonuri a fost și ipoteza potrivit căreia sportiva și antrenorul său ar fi avut o relație mai mult decât una strict profesională.

Bârfa a ajuns și la urechile Adei Mouratoglou, soția lui Patrick Mouratoglou, care pur și simplu ar fi luat foc! Aceasta ar fi amenințat-o pe Simona Halep la acel moment, pe un grup cu prietenele ei apropiate, potrivit Cancan.ro.

Soția lui Mouratoglou: "Am să mă ocup eu de asta!”

Soția antrenorului de tenis le-ar fi mărturisit apropiaților că vrea cu orice preț să aibă o discuție cu românca, ba mai mult ar fi promis că va avea grijă ca si colaborarea pe plan sportiv dintre Simona Halep și Patrick Mouratoglu să ia sfârșit.

Citeste si: Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul scoate la iveală detalii neașteptate- radioimpuls.ro

Citește și: Răsturnare de situație în cazul Halep

Asta înainte de scandalul legat de dopajul sportivei noastre. „D-abia aștept să dau ochii cu ea! Am să-i spun că poate să facă ea ce vrea, dar nu va mai continua mult timp nici colaborarea pe partea de tenis.

Am să mă ocup eu de asta!”, ar fi spus atunci Ada Mouratoglou, potrivit sursei citate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si