Unele dintre vedetele  noastre par să fi descoperit secretul tinereții fără bătrânețe. O astfel de taină deține și artista Lavinia Pârva, care deși nu are decât 39 de ani, arată precum o puștoaică de 29. Cântăreața, care până de curând a transformat jobul de mama într-o adevărată carieră, revine treptat în lumina reflectoarelor. Recunoscută pentru aspectul natural abordat în înfățișare, cântăreața face acum ultimele retușuri estetice, a transmis Cristina Dorobanțu.

Lavinia Pârva, secretele frumuseții

Lavinia Pârva radiază de fericire. Artista afișează nu doar o siluetă de invidiat, ci și un chip impecabil, pe care arborează un zâmbet răvășitor. Cu fiecare apariție publică, Lavinia își conturează și mai profund frumusețea naturală.

Lavinia Pârva- Nu știu ce se întâmplă, dar cred că ne ajută și tehnologia asta de beauty și estetică. Mulțumesc mult pentru compliment.

Conștientă că timpul nu iartă pe nimeni, Lavinia apelează frecvent la tratamente estetice, care să îi mențină aspectul sănătos al pielii și frumusețea naturală. De mai mulți ani se lasă pe mâinile aceluiași medic estetician, care i-a devenit, cu timpul, prieten de nădejde.

Lavinia Pârva- Sunt un om căruia îi place să aibă grijă de el, iar Laura este omul care m-a îndrumat întotdeauna pentru că ei îi place frumosul în general și se vede.

Am foarte mare încredere în ceea ce spune ea.

Laura Mocanu, medic estetician- Ușor, ușor ne-am împrietenit mai mult și am intrat puțin pe partea estetică, puțin pe tratamente faciale, puțin pe antiaging și să combatem bătrânețea.

Deși forma feței o avantajează, iar tenul își păstrează prospețimea adolescenței, artista are o mică nemulțumire în ceea ce privește chipul său.

Lavinia Pârva- Eu am o simetrie la partea superioară a buzei, iar Laura a avut grijă să echilibrăm cumva această buză, chiar dacă a fost naturală, parcă mă deranja puțin, iar din aproape în aproape am reușit a rezolv problema asta.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Dorința Laviniei de păstrare a aspectului cât mai natural se leagă în mod direct și de fapul că artista este mamă. Cântăreața și soțul ei, Ștefan Bănică Jr, au un băiețel în vârstă de 5 ani, iar tânăra mamă vrea să fie un exemplu pozitiv pentru fiul ei.

Lavinia Pârva- Mi-am asumat cumva asta și fac cu mare plăcere și cu mare drag să fiu în viață copilului meu, în educația copilului meu, mai ales în primii ani de viață. Mai este puțin și fac 5 ani de viață, acum în mai și sunt foarte mândră de ce am reușit.

Lavinia Pârva- Nu sunt părintele perfect fară doar și poate, dar încerc pe cât posibil să fie pe zona de sănătate fizică și emoțională, cred că de aici pornește totul, dacă am copil sănătos, restul vine de la sine.

Alexandru este un copil normal, pus pe șotii, iar Lavinia recunoaște că are și momente în care răbdarea îi este intens pusă la încercare.

Citește și: VIDEO-Noapte de distracție, la malul mării. Rapperul american Offset, senzație pe scena festivalului de muzică trap din Costinești

Citeste si: Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul scoate la iveală detalii neașteptate- radioimpuls.ro

Lavinia Pârva- Nu e ușor cu el, că are o personalitate puternică, dar încerc în fiecare zi să-l cunosc și să plusez acolo unde trebuie și și acolo unde trebuie astfel încât să devină un adult echilibrat.

Odată ce puștiul a început să crească, Lavinia începe și ea să se gândească la o revenire în lumina reflectoarelor. Iar primul pas a fost deja făcut.

Acum lucrez la un proiect balcanic încerc să-l fac cât mai amplu, cât mai frumos. Cât alături de o formăție de instrumentiști. Muzică sârbească, muzică grecească, muzică de petrecere.

Deocamdată, întreagă familie a Laviniei Pârva se pregătește intens pentru sărbătorile Pascale, căci băiețelul așteaptă cu nerăbdare venirea iepurașului, iar părinții săi nu trebuie să fie luați prin surprindere.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si