UPDATE: Brigitte Pastramă și soțul ei au fost puși, joi, sub control judiciar pentru 60 de zile.

Poliţiştii au efectuat joi percheziţii domiciliare într-un dosar în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrafacere a unei mărci şi punerea în circulaţie de produse contrafăcute, anunţă Poliția printr-un comunicat.

Brigitte și Florin Pastramă ar fi vândut măști de protecție imprimate cu mărcile unor producători de lux

"Astăzi, 22.07.2021, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Sector 2, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, a pus  în executare un  mandat de percheziție domiciliară pe raza județului Ilfov, emis de Judecătoria Sectorului 2 Bucuresti, într-un dosar în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrafacerea unei mărci și punerea în  circulație de produse contrafăcute”, se arată în comunicat. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Brigitte și Florin Pastramă încearcă să-și vândă vilele construite acum un an! Complexul e situat în afara Bucureștiului

Cei doi, duși la audieri

”Totodată, sunt puse în executare mandate de aducere emise pe numele a două persoane, care vor fi conduse la sediul Poliţiei Sectorului 2 pentru audieri.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2”, se mai arată în comunicatul Poliţiei.

Citeste si: Brigitte Pastramă s-a  lansat pe piața măștilor de protecție! Oamenii sunt revoltați de prețurile uriașe: „70 lei? E mai ușor să prostiți lumea decât să puneți osul la muncă!”

Brigitte Pastramă- accident rutier: „A intrat în viteză pe contrasens”

Brigitte Pastramă a făcut, recent, un accident. Bruneta a fost la un pas de fi victima unui tragic accident după ce o mașină de pe contrasens a intrat în maşina ei. Pentru a evita coliziunea a intrat într-un alt autoturism, apoi în stâlp.

Citeste si: Fiul lui Brigitte Pastramă i-a dat emoții uriașe cu examenul de Bacalaureat! Robert Sfăt a fost la un pas să pice BAC-ul acum un an!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si