Adevărul despre relaţia dintre Giani Kiriţă şi mama lui! Uite cum poate să se poarte fostul fotbalist cu cea care i-a dat viaţă! "Făcea mâncare, călca, spăla"

Giani Kiriţă, adevărul despre relaţia cu mama lui! Uite cum se poartă cu cea care i-a dat viaţă!

Author: George Stanciu sâmbătă 09 februarie 2019 , 10:50

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Giani Kiriţă de la Exatlon a fost un fotbalist foarte talentat. Căpitan ani buni la Dinamo, "durul" din Republica Dominicană este unul dintre cei mai apreciaţi fundaşi care au trecut pe la echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Ei bine, ce nu ştie multă lume este că în spatele acestui bărbat puternic şi ambiţios, care şi-a depăşit condiţia, a stat o femeie şi mai puternică.

Este vorba despre mama lui, cea care l-a încurajat să lupte pentru visul lui. Femeia şi-a crescut singură copiii, pe Giani şi pe sora lui. A muncit pe brânci, până la epuizare, şi a reuşit să le procure moştenitorilor cele necesare unui trai decent. Giani Kiriţă de la Exatlon îşi aminteşte mereu, cu tristeţe, că el nu a avut cui să-i zică "tată.

Mama lui Giani Kiriţă s-a luptat cu sărăcia, dar şi-a crescut lăudabil cei doi copii.

Giani Kiriţă, adevărul despre relaţia cu mama lui! "Muncea toată ziua şi nu avea timp să meargă cu mine"

" Familia mea m-a influenţat cel mai mult- sora mea, care era mai mare cu cinci ani, mama şi bunica mea. Am fost doi copii la părinţi. Mama a divorţat de tata când m-am născut eu. Când am venit la Bucureşti, pentru că îmi plăcea foarte mult fotbalul, trebuia să merg la o echipă. Şi, săraca mama muncea, iar sora mea nu ştia ce trebuia să facă în sensul ăsta pentru mine. Îi mai zicea lui unchiu-meu- "Ia-l şi tu şi du-l la o echipă, de prob!". Şi mi-a intrat mie asta în cap – “de probă” şi am zis să merg singur. Mama era obosită, că muncea toată ziua, nu avea când să meargă cu mine. Mi-am luat gentuţa şi am început să merg eu singur: "Bună ziua! Joc fotbal şi aş vrea să dau şi eu o probă!". Am ajuns şi la Lehliu să dau probe. Mergeam cu trenul. Stau să mă gândesc că eu nu am avut cui să-i zic "tată". Voiam şi eu să merg cu tata la fotbal. Pe toţi colegii mei, după meci, îi aşteptau taţii. Pe mine nu mă aştepta nimeni. Şi m-a marcat lipsa asta", a povestit acum ceva timp fostul dinamovist.

Ei bine, apropiaţii antrenorului de la "Războinici" spun că, oricât de vulcanic ar fi acesta, niciodată nu ridică tonul la cea care i-a dat viaţă şi, în plus, îi face mamei toate plăcerile. Nu uită că, în micuţa comună Săbăreni, din judeţul Giurgiu, sunt originile lui şi totodată acolo este locul unde mama i-a insuflat ambiţia şi puterea de muncă.

" Săraca mama, cât muncea. De dimineaţa până seara, şi când venea acasă făcea mâncare, spăla, călca... Nu stătea o clipă. Mi-a dat numai sfaturi bune. Nu am avut bani, nu am avut relaţii, dar am avut cu cine să semăn şi am răzbit în viaţă. Sunt trei femei pentru care aş fi în stare de absolut orice pe lume: fiica mea, mama şi sora mea", a spus Giani Kirita de la Exatlon acum ceva timp.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si