Puţini ştiu cum arată domeniul secret al lui Răzvan Ciobanu. Designerul decedat în a doua zi de Paşti, într-un cumplit accident, şi părinţii săi deţineau o pensiune în satul vâlcean Ciungetu, denumită Ciobănelu. Aceasta este aşezată pe valea Lătoriţei, între Munţii Lătoriţei, Căpăţânii şi masivul Parâng. Pensiunea Ciobănelu are 23 de camere şi apartamente, foişoare, terase, terasa ponton de 150 mp, parcare, grătare, loc de joacă pentru copii, loc de agrement şi restaurant cu bucătărie tradiţională.

( vezi ce au spus părinţii lui Răzvan Ciobanu după declaraţiile menajerei)

Citeste si: Legătură incredibilă dintre moartea lui Răzvan Ciobanu și cea a celebrei Lady Di! Ce spune astrologul Ioan Burculet va cutremura pe toată lumea

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

Citeste si: Răzvan Ciobanu a atacat DUR familia prezidenţială! Uite ce spunea despre Carmen Iohannis! "Tot zgârmă în prostul său gust"

Citeste si: Detectivi particulari, angajați să afle adevărul despre moartea lui Răzvan Ciobanu?! Aceștia trebuie să descopere dacă accidentul a fost provocat

Pensiunea familiei lui Răzvan Ciobanu are trei stele

Mai mult, pensiunea este înconjurată de o livadă uriaşă.

De câte ori avea timp, Răzvan Ciobanu dădea o fugă la pensiune, pentru a-şi vizita părinţii care gospodăresc domeniul, dar şi pentru a se odihni şi a se bucura de peisajul superb. Pe site-urile de rezervări, pensiunea de 3 stele este extrem de apreciată de clienţi, aceasta având un punctaj de 8,9. „Este o zona superbă, plină de verdeaţă, în care ai posibilitatea să desfăşori o mulţime de activităţi.
Gazda, d-na Elena, o doamnă de exceptie. Foişor, cu mese şi băncuţe din lemn, foarte plăcut, un loc excelent pentru luat masa, pentru a savura o cafea. Camere foarte curate, mobilier nou, pat comod şi odihnitor”
, este una din părerile clienţilor.

Aşa arată domeniul secret al lui Răzvan Ciobanu. S-a scris că ar fi avut probleme cu pensiunea

Presa a relatat că, la un moment dat, designerul Răzvan Ciobanu ar fi avut probleme cu pensiunea, din cauza datoriilor. Se pare că, pe lângă restanţe pe care le-ar fi avut la furnizori, la parteneri de afaceri şi la colegi designeri, Ciobanu ar fi avut datorii şi la cămătari. Pentru că nu şi-ar fi primit banii de la Ciobanu, aceştia ar fi incendiat pensiunea din judeţul Vâlcea.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si