Ce a aparut la mormantul Aurei Ion, la 4 ani de la tragedia aviatica din Apuseni! Pe cruce sunt atarnate medaliile cucerite de surorile sale la cursele de atletism!

Rudele Aurei Ion au venit la cimitir sa o pomeneasca pe studenta decedata in 2014.

Webeditor: Mihai Dragan Author: Matei Vaihan luni 22 ianuarie 2018 , 21:40

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Pe 20 ianuarie s-au comemorat patru ani de la tragedia aviatica din Muntii Apuseni, in urma careia au decedat pilotul Adrian Iovan si studenta Aura Ion, care se afla in avion pentru a ajuta echipa de medici ce urma sa efectueze un transplant.

De regula, surorile Aurei Ion veneau in fiecare an la Cimitirul Ghencea Militar 3 pentru a o plange pe acesta, insa, in 2018, Mariana si Lucri au

fost in Marea Britanie, acolo unde locuieste prima dintre ele. In schimb, la cimitir au ajns alte rude ale Aurei, care au aprins lumanari si au depus coroane de flori. „AURA, nu te vom uita niciodată! Odihneşte în linişte acolo sus, te vom iubi mereu!”, au postat apropiatii Aurei Ion.

Daca nu au putut veni la cimitir, surorile Aurei au trimis un manunchi de medalii pe care le-au cucerit la mai multe concursuri de atletism la care participa in memoria ei, acestea fiind atarnate de crucea de marmura de la locul de veci.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si