Cine nu mai stă în carantină sau izolare la venirea în România. Document actualizat de Guvern

Guvernul a actualizat lista țărilor din zona verde, exceptate de la carantină sau izolare.

Author: I.C. luni 06 iulie 2020 , 20:47

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

„Prim-ministrul României, Ludovic Orban, a condus astăzi ședința Comitetului Național pentru Situații de Urgență în cadrul căreia a fost adoptată Hotărârea nr. 34 privind stabilirea listei țărilor membre U.E și ale Spațiului Economic European și a listei țărilor terțe pentru care nu se aplică recomandarea de instituire a măsurii de izolare/carantină asupra persoanelor care sosesc din acestea în România.

Citeste si: Țara care reimpune restricții din cauza creșterii cazurilor de coronavirus. „Ar trebui să fie o lecție pentru toate țările”

Statele care sunt exceptate de la recomandarea măsurii de izolare/carantină sunt stabilite în funcție de rata cumulată de incidență a cazurilor noi de îmbolnăvire din ultimele 14 zile raportată la 100.000 de locuitori.

Zborurile suspendate către și dinspre statele aflate pe listele anexate Hotărârii nr. 34 se reiau începând cu data de 7.07.2020”, se arată în comunicatul Guvernului.

Citeste si: Primele declarații ale mamei fetei al cărei corp neînsuflețit a fost găsit în lada unei canapele. Ce le-a spus femeia anchetatorilor- kanald.ro

Citeste si: "Din păcate" Medicii au făcut anunțul înfiorător despre Dana Roba, după ce bruneta a fost operată pe creier! Care sunt șansele de recuperare, în aceste momente- wowbiz.ro

Citeste si: Focar de infecție la un centru de bătrâni. 130 de persoane testate

Lista țărilor membre ale Uniuniii Europene și Spațiului Economic European pentru care nu se recomantă intrarea în izolare/carantină a persoanelor care sosesc în România:

Lista țărilor terțe pentru care nu se recomandă intrarea în izolare/carantină a persoanelor care sosesc în România:


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si