Dieta mov. În afară faptului că va ajută să slăbiți, consumul acestor alimente îmbunătățește memoria, revitalizează organismul, încetinește procesul de îmbătrânire și protejează aparatul cardiovascular, prevenind apariția aterosclerozei, a accidentelor vasculare, infarctului și hipertensiunii arteriale. Totodată, aceste alimente previn formarea calculilor renali, oferă protecție împotriva apariției cancerului, detoxifică ficatul, previn apariția cariilor, stimulează vederea și previn procesul de cădere a părului.

Dieta mov

Citeste si: Prazul. Secretul uneia dintre cele mai sănătoase legume. Ce efecte are asupra organismului

Dieta mov. Regulile dietei

În primul rând, această dietă trebuie ținută timp de trei săptămâni.

În această perioadă va trebui să mâncați numai două mese normale pe zi, micul dejun și prânzul, iar în restul zilei, doar alimente mov – minimum 200 g pe zi.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

Dieta mov

Nu mâncați niciodată după ora 18:00, iar dacă totuși vi se face foame, mâncați un fruct sau un iaurt degresat.

Citeste si: Adevărul despre ficăţeii de pui. Mare atenţie! Dacă nu faci acest lucru devin toxici

Dieta mov. Înainte de mesele principale beți un pahar cu apă amestecat cu sucul unei jumătăți de lămâie, iar între mese este bine să beți numai sucuri naturale de fructe, mere, lămâi sau portocale.

Beți doi sau trei litri de apă pe zi, iar de două sau de trei ori pe săptămâna este foarte bine să beți ceaiuri diuretice. Nu exagerați însă cu aceste ceaiuri, deoarece o dată cu apa sunt eliminate și sărurile minerale.

Dieta mov. Nu asociați niciodată carnea cu orez, cartofi sau paște. Puteți combina carnea cu diverse garnituri de legume, varză, ciuperci, fasole verde, ardei sau gogoșari, pe care le puteți „condimenta” cu cimbru, busuioc, oregano, enibahar sau sos de soia.

Citeste si: Culiță Sterp a apelat de urgență la mama Geta! Cu ce bunătăți s-a dus femeia la fiul său: „Mamă, adu-mi ceva de mâncare că nu mai pot de foame și n-am timp să mă mai duc să mănânc.”- kfetele.ro

Citeste si: "Țipete foarte puternice, mobilă răsturnată".Crimă șocantă în Sibiu! O tânără de 21 de ani, ucisă cu bestialitate de iubitul ei- radioimpuls.ro

Dieta mov

Citeste si: Fasole bătută. Rețeta originală cu ceapă și usturoi

Dieta mov. Alimente permise

Pe parcursul dietei aveți voie să mâncați salate, fructe, legume crude sau preparate, lactate, brânzeturi și cereale integrale. În afară acestora, cele mai importante alimente care susțin dieta sunt alimentele mov: fasolea neagră, lintea, varză roșie, conopida violet, vinetele, ceapa roșie, cartofii mov, strugurii roșii și negri, prunele închise la culoare, corcodușele negre, dudele negre, murele și fragii, merele violet, smochinele mov, afinele, dar și busuiocul mov sau ceaiul de levănțică.

Citeste si: Avocado. Cum păstrezi fructul intact zile întregi

Dieta mov. Alimente interzise

Dieta mov. Nu aveți voie să mâncați: pâine albă, prăjeli, alimente semipreparate, orez, mezeluri, dulciuri, conserve și alimente conservate, alimente fast-food, sosuri și condimente, unt, smântână, preparate de cofetărie și patiserie sau sucuri acidulate din magazin.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si