Dosarul lui Mario Iorgulescu a dispărut de pe portalul instanțelor! Fiul șefului LPF era citat pe 18 septembrie într-un dosar de sechestrare

Dosarul de lipsire de libertate pentru care Mario Iorgulescu a fost citat în urmă cu 10 zile a disprăut de pe portalul instanțelor.

Author: Radu Constantin duminică 29 septembrie 2019 , 10:53

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Mario Iorgulescu a plecat din România la solicitarea părinților, pentru ca acesta să poată fi tratat în străinătate. Cam în același moment, de pe portalul instanțelor din România, site administrat de Ministerul Jutiției, a dispărut și dosarul în care Mario Iorgulescu fusese judecat pentru sechestrare de persoane și lovire.

În acest moment, pe site mai apar informații legate de măsurile preventive luate împotriva lui Mario Iorgulescu și a fraților Pascu, participanțio la agresiunea de acum câțiva ani, însă ”istoricul” dosarului nu mai putea fi accesat (la ora la care articolul prezent a fost redactat).

În procesul de lipsire de libertate și lovire, Mario Iorgulescu a fost achitat de Tribunalul București, însă acesta apărea totuși pe lista apelanților. Apelul a început pe 18 septembrie, fără ca Iorgulescu să fie în sală.

Citeste si: Cum a ajuns Gino Iorgulescu să strângă o avere de 7 milioane de euro! A cheltuit zeci de mii de euro ca să-și transfere acum fiul în străinătate! Mario a provocat un accident rutier în urma căruia a murit un om

Portalul instanțelor din România este o bază de date publică în care apar informații legate de procesele trecute sau în desfășurare, despre ședințele de judecată, dosare, citări ale părților, etc. Informațiile prezentate aici nu au caracter oficial. În ultimii ani, portalul instanțelor a suferit mai multe defecțiuni tehnice iar unele dosare mai vechi nu mai pot fi accesate.

”Mario m-a tocat cu bătaia”

Mario Iorgulescu a ajuns în în instanță după ce a apelat la un prieten pentru a-l împrumuta cu o sumă de bani însă în loc să-i retunreze banii i-a aplicat o corecție fizică. La un moment dat, bărbatul a fost chemat de Mario la o adresă, sub pretextul reglării datoriei, însă acolo a fost bătut și sechestrat. M-a chemat într-un loc, într-o locuinţă. Credeam că îmi restituie banii, însă m-am înşelat. Acolo se mai aflau Marco şi Franco Kalu, m-au tocat cu bătaia! A dat şi Mario, au dat toţi”, a spus victima pentru Cancan. Bărbatul a povestit că a fost bătut în mai multe reprize de fraţii Kalu, cu un ciocan de şniţele.

“Când leşinam mă trezeau cu apă rece, mă băteau iar şi tot aşa timp de două ore până când au fugit din apartament”, mărturisea victima.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si