Udrea are o perioadă extrem de grea. Blondina nu mai vrea să mănânce și a slăbit mult într-un timp record. Fostul ministru suferă de dor pentru fetița ei. Ea a explicat pe rețelele de socializare că nu a mai văzut-o de trei luni.

Citește si: VIDEO| Elena Udrea a fost adusă în țară. A fost dusă la Penitenciarul Târgşor

Luna trecută, Udrea a fost adusă în România. Ea a fost preluată din Bulgaria, acolo unde a petrecut o perioadă în arest. Fostul ministru al Turismului își ispășește pedeapsa, 6 ani de închisoare cu executare, la Penitenciarul Târgșor.

Momente cumplite pentru Elena Udrea

Fostul politician se află după gratii și trece prin clipe de coșmar. Fostul ministru al Turismului refuză să mai mănânce, și ar fi slăbit peste 10 kg.

Silvia Uscov, avocata Elenei Udrea, a făcut câteva declarații despre situația fostului ministru, în închisoare.

„Când ești într-o detenție nelegală, cum susținem noi, este foarte greu. Nu poți să accepţi o condamnare de la o instanţă nelegal constituită. E și departe de familie, nu-și vede fetiță. E foarte greu. E în carantină. Şi eu când mă duc la grefă este la fel. E foarte greu”, a

declarat Silvia Uscov, potrivit romaniatv.net.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Avocata a mărturisit că Udrea și fiica ei vorbesc în fiecare seară la telefon. Cu toate astea, îi este extrem de dor de fiica ei.

Copila nu știe că mama ei se află la pușcărie.

„E singurul mod de comunicare. Fetiţa nu ştie la acest moment că mama ei e în penitenciar. La vârstă este greu să explici. „Mama este în Italia la muncă”, invoca ceea ce se întâmplă cu atâtea familii de români. Cum ar putea să ii explice de ce se afla în penitenciar? E greu de înțeles chiar și pentru noi juriștii de ce e în penitenciar”, a mai spus avocata Silvia Uscov, potrivit aceleiași surse.

Citește si: Elena Udrea, adusă azi în țară

Elena Udrea a transmis un nou mesaj prin intermediul rețelelor de socializare.

Citește si: Ce o așteaptă pe Elena Udrea în penitenciar

„Ce fel de Justiție este cea în care unii, sunt eliberați legal din închisoare ca urmare a respectării de către judecători a deciziei CCR( cea privind prescripția), în timp ce eu am fost băgată ilegal în închisoare, ca urmare a încălcării de către anumiți judecători a deciziei CCR (cea privind ilegalitatea compunerii completului de judecata)? O încălcare brutala si abuziva care face ca eu sa stau arestata ilegal deja de 300 de zile si din cauza căreia nu îmi pot vedea copilul de mai bine de 3 luni”, a scris Elena Udrea, pe Facebook.

Citeste si: Virginia, întrebare neașteptată pentru Patrick: „Patrick, îți pare rău că m-ai chemat la camera roșie?”- kfetele.ro

Citeste si: Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul scoate la iveală detalii neașteptate- radioimpuls.ro

În postarea respectivă, ea face referire la decizia Instanței de a suspenda executarea hotărârii de condamnare la 5 ani de închisoare a lui Bogdan Olteanu, acuzat de trafic de influență.

Citește si: Ce se întâmplă cu Elena Udrea în închisoare. Dezvăluirile îngrijorătoare făcute de avocata acesteia

Elena Udrea a primit 6 ani de închisoare cu executare în dosarul Gala Bute. Fostul ministru al Transportului își va ispăși pedeapsa la Penitenciarul de Femei Târgşor din Prahova.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si