Gheorghe Turda a castigat procesul cu Ministerul de Interne si ca Casa Nationala de Pensii, prin care solicita marirea indemizatiei sale lunare cu 50%. Astfel, interpretul a ajuns de la 1.250 euro pe luna la 1.900 euro, adica peste 8.500 lei, ceea ce reprezinta o pensie mare in Romania. El va primi diferenta de bani retroactiv, incepand din data de 1 ianuarie 2016, Turda convingand judecatorii ca se incadreaza la legea 8/2006, care acorda drepturi suplimentare „pensionarilor din sistemul public de pensii, membri ai unor uniuni de creatori legal constituite si recunoscute ca persoane juridice de utilitate publica”.

Gheorghe Turda nu a cantat degeaba

Mai precis, pentru ca a cantat si pentru ca a fost inscris intr-o asociatie profesionala recunoscuta in Romania, Turda a putut sa mai incaseze valoarea a doua salarii brute pe economie (1.450 lei x 2), ceea ce reprezinta plafonul maxim admis pentru cei care se incadreaza la aceasta lege.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Anca Molnar, condusă pe ultimul drum! Scene sfâșietoare au avut loc la căpătâiul make-up artistei. Soțul și fiul ei nu s-au dezlipit de sicriu- wowbiz.ro

Gheorghe Turda a fost sef al Directiei de Cultura din cadrul Ministerului de Interne, post din care s-a si pensionat in urma cu cativa ani.

Venitul sau lunar cumulat in 2015 a fost de 2.500 euro pe luna, conform declaratiei de avere pe care a dat-o in calitate de candidat la Camera Deputatilor din partea PUR, la alegerile de anul trecut. El detine doua case – in Campina si Bucuresti si un teren de 1.600 mp in Campina.
 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si