Andreea este condusă astăzi pe ultimul drum. Durerea nemărginită provocată de moarte fetei, a adus-o pe mamă într-o situație critică.

Femeia s-a prăbușit din picioare în timpul slujbei de înmormântare oficiată de preoți în casă. A fost nevoie de intervenția medicilor pentru ca mama Andreei să își revină.

Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fetei

Andreea Morega, tânăra ucisă de iubit cu zeci de lovituri de cuțit, este astăzi condusă pe ultimul drum.

Sute de oameni au venit în comuna Padeș, din județul Gorj, acolo unde are loc înmormântarea Andreei.

inmormantare andreea morega

Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de iubit. Medicii au intervenit pentru a-i acorda primul ajutor

[Sursa foto: gorjonline.ro]

În timpul slujbei de înmormântare, ținute de preoți în casa părintească, mama tinerei s-a prăbușit de durere. Femeia a căzut din picioare, iar pentru a-și reveni, a fost necesară intervenția medicilor, potrivit informațiilor transmise de antena3.ro.

Mama Andreei este distrusă de durere de când a aflat de moartea fetei. Femeia este dărâmată și își strigă suferința în fiecare moment.

"Din păcate, mama ei este ținută doar pe perfuzii și hrănită cu lingura, astăzi a întrebat de ce este atât de multă lume în curte”,  a scris o persoană în secțiunea de comentarii, pe TikTok, despre starea mamei Andreei.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Medicii i-au acordat femeii primul ajutor, chiar în interiorul casei. În aceași situație, dărâmată de durere, este și bunica tinerei. Având probleme de sănătate, bunica a avut nevoie de tratament încă de la primele ore ale dimineții.

După sluja ținută în casă, urmează o slujbă pe care soborul de preoți o va ține în biserică. Apoi urmează cel mai dureros moment, înmormântarea în cimitir.

Andreea Morega este condusă pe ultimul drum de sute de oameni. Familia, prietenii, vecinii colegii și profesorii au venit să își ia adio de la tânăra studentă considerată o persoană bună, o fată cuminte și deșteaptă, care avea un viitor frumos în față.
inmormantare andreea morega

Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de iubit

[Sursa foto: Capturi Antena3]

"Era singurul nostru copil, nu mai avem niciun ţel în viață.  Ea voia să-i spună că nu vrea să aibă o relație cu el. Pe Andreea n-o mai învie, orice pedeapsă ar lua, pe mine nu mă mai încălzește cu nimic”,  a mărturisit tatăl Andreei Morega.

Citește și: Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum

Citeste si: Virginia, întrebare neașteptată pentru Patrick: „Patrick, îți pare rău că m-ai chemat la camera roșie?”- kfetele.ro

Citeste si: Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie? Medicii, noi detalii despre procesul de recuperare- radioimpuls.ro

"Vestea asta a căzut ca un trăznet pentru familie și pentru noi, pentru tot satul. Eu stau în partea cealaltă a satului, dar o știam pe fată, era cuminte și învăța foarte bine. Am rămas fără cuvinte când am aflat ce s-a putut întâmpla.

El student la medicină și la teologie să facă așa ceva? Nu mi-a venit să cred. Când a plecat ultima dată spre Timișoara și-a luat la revedere de la părinți și parcă nu se mai dezlipea nici de mamă, nici de tată. Parcă presimțea ea ceva. Așa îi pupa și îi lua în brațe că mă trec fiorii când îmi aduc aminte", spune o localnică din Padeș, citată de Gorjeanul.ro.

Andreea stundeta medicina gasit amoarta in casa

Andreea Morega, tânăra ucisă de iubit, va fi azi condusă pe ultimul drum

[Sursa foto: Facebook- Andreea Morega]

Andreea va fi înmormântată îmbrăcată în rochie de mireasă. Pentru a marca puritatea și spiritualitate, Andreea a fost așezată într-un sicriu alb. Oamenii i-au oferit, pentru ultima dată, flori Andreei.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si