Reteta coaste de miel în crustă de fistic: gata in 20 de minute
Chiar dacă nu vă pasionează arta culinară cu siguranţă apreciaţi o mâncare delicioasă. Iată cum puteţi, în doar 20 de minute, să preparaţi o minune în bucătărie- coaste de miel în crustă de fistic. ##VIDEO33969##

NASTASE MIHAI- chef: Astazi o sa va pregatesc un cotlet de miel cu salata marocana picante si branza de capra crocanta"
Pentru asa bunatate, aveti nevoie de cateva ingrediente usor de gasit in magazinele noastre! Faceti lista si... sa incepem!
Ingrediente
- coaste de miel
- mustar cu miere
- fistic
- menta
- patrunjel
- rodie
- morcovi
- ardei galben
- pesmet
- galbenus de ou
- ardei iute
-muguri de pin
- ceapa rosie
- branza de capra pane
- zeama de lamaie
- sare
-piper

NASTASE MIHAI- chef: In primul rand asezonam carnea. Putina sare, putin piper, putin ulei de masline. Punem la gatit. El acum este la 300/ 320 de grade. Il lasam cam 7 minute."
Intre timp, ne putem ocupa de salata marocana.
"Avem ceapa rosie, rosii proaspete tocate marunt putin ardei iute, cine doreste mai piucant poate sa mai puna, castravete verde, rodia. "
Se mai adauga menta verde, patrunjel, ardei galben si muguri de pin. Desigur si salata se asezoneaza cu sare, ulei de masline, zeama de lamaie si piper.
Coastele de miel se scot dupa cele sapte minute si pregatim ceea ce urmeaza sa devina crusta crocanta.
"Galbenusul de ou se amesteca cu mustrual cu miere. Sa-l ungem cu mustar. Vom folosi crusta de fistic. Vom acoperi bine cu aceasta crusta. 6 -7 minute la cuptor."
Pentru plating, rumeniti morcovii pe gratar si pregatiti branza de capra: o dati prin faina si pesmet si o treceti prin ulei incins.
Astfel veti obtina branza de capra crocanta. Acum totul este gata. Asezati cu grija totul in farfurie si mancati cu pofta!









