Starea de sănătate a Regelui Charles rămâne un mister! Presa internațională spune că oficialii de la Palatul Buckingham examinează copii ale unui document de câteva sute de pagini intitulat" Operațiunea Menai Bridge"- numele de cod pentru moartea regelui Charles, scrie The Daily Beast.

Palatul Buckingham a actualizat planurile funerare

Mai mulți apropiați ai suveranului ar fi făcut declarații în ultimele săptămâni despre starea de sănătate a acestuia, iar cel mai frecvent răspuns este o coborâre a vocii, urmată de o declarație sumbră și prelungită: "Nu este bine”.

Oficialii de la Buckingham nu au răspuns la solicitările făcute, însă membrii familiei regale au precizat foarte clar că, de când regele și-a dezvăluit diagnosticul de cancer la începutul acestui an, ei nu vor oferi un "comentariu" despre starea lui de sănătate.

"Bineînțeles că este hotărât să îl învingă și ei aruncă totul asupra lui. Toată lumea rămâne optimistă, dar el este într-adevăr foarte bolnav. Mai mult decât lasă ei să se vadă", ar fi declarat un apropiat al casei regale britanice pentru sursa citată mai sus.

Stare gravă Regele Charles

Imagine cu Regele Charles.

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Ce mesaj a transmis Prințul William, după ce Kate Middleton anunțase că are cancer?

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Aceeași sursă a declarat pentru The Royalist că regretata regină Elisabeta era bolnavă de cancer la măduva osoasă în lunile dinaintea morții sale, lucru confirmat ulterior de prietenul regal și biograf, Gyles Brandreth. Atunci, planul de deces al reginei Elisabeta a fost numit "Operațiunea Podul Londrei". 

Regele Charles nu a spus niciodată cu ce tip de cancer a fost diagnosticat, în afară de faptul că nu este vorba de cancer de prostată.

Stare gravă Regele Charles

Imagine cu Regele Charles.

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Cum a ajuns un român să spele mașinile Regelui Charles? Eugen are o poveste impresionantă

De asemenea, apropiații regelui au transmis că nu numai că planurile funerare ale lui Charles sunt actualizate în mod regulat, dar ei acum analizează un document cu ce a funcționat și ce a mers prost la funeraliile reginei. Așadar, încă de pe acea vreme se puneau la punct anumite chestiuni. Departamentul guvernamental responsabil cu funeraliile de stat, Cabinet Office, a refuzat să comenteze afirmațiile, dar a subliniat din nou că nu va face niciun comentariu cu privire la astfel de planuri.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si