Totul despre afecțiunile sistemului limfatic dar și despre rinoplastie fără intervenții chirurgicale, duminică, începând cu ora 09.30 într-o nouă ediție "Apel la consilier" cu Eva Pavel

Duminică, de la ora 09:30, Eva Pavel si invitații săi oferă telespectatorilor Kanal D informații importante în legătură cu semnele și simptomele edemului limfatic. Netratat, edemul limfatic determină apariția inflamației cronice sau a infecțiilor locale și, odată apărut, are o evoluție progresivă.

Author: Sorin Negru vineri 18 noiembrie 2022 , 16:29

apel la consilier

O nouă ediție "Apel la consilier", realizată de Eva Pavel, începând cu ora 09.30, la Kanal D.

[Sursa foto: Kanal D]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

" Sistemul limfatic este implicat în reabsorbiția lichidului și a plasmei care se scurge din capilarele de la nivelul țesuturilor în spațiul tisular și înapoierea acestuia în sistemul circulator. Acest lichid limfatic trece mai întâi prin modulele limfatice și, după ce trece printr-o etapă de curățare, intră din nou în sistemul circulator prin vasele limfatice.

Ca urmare a oricărui blocaj în acest sistem, apare umflarea, în special la nivelul brațelor, picioarelor, abdomenului sau în zona genitală. Această stare de umflătură se numește edem limfatic", precizează medicul specialist invitat de Eva Pavel în cadrul emisiunii.

Citește și: Duminică, de la ora 11:30, o nouă ediție „Apel la consilier”, prezentată de Eva Pavel, la Kanal D Medicina funcțională- despre cauze și tratamente

Tot duminica veți afla și care sunt cele mai noi si nonivazive metode de remodelare a nasului. Medicii esteticieni utilizează materiale de umplere cu acid hialuronic reticulat. Procedura nu este una definitivă, fiind necesară reluarea ei după aproximativ 8-12 luni. vestea bună este ca pacientul nu este stresat de rezultat, fiind o intervenție reversibilă.

Care sunt primele semne ale unei afecțiuni limfatice și cum puteți să beneficiați de o intervenție la nivelul nasului fără bistruriu, aflați duminică urmărind o nouă ediție "Apel la consilier", realizată de Eva Pavel, începând cu ora 09.30, la Kanal D.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si